Der er nu åbent for udstillerpressemeddelelser

Husk at gøre brug af Have & Landskabs service til udstillerne: Muligheden for at få offentliggjort pressemeddelelser på hjemmesiden. Foto: Kärcher

Der er nu åbent for udstillerpressemeddelelser

Har I noget at fortælle til HL19s gæster?

Så send en pressemeddelelse til Have & Landskabs sekretariat!
(enten til hl@haveoglandskab.dk eller llthorsen@gmail.com)

Når vi modtager Jeres pressemeddelelse, læser vi korrektur og uploader den derefter til www.haveoglandskab.dk sammen med eventuelle fotos. Pressemeddelelsen vil da være at finde under ”Nyheder fra udstillerne” og vil blive en del af den rotation af nyheder, som helt frem til september 2019 vil blive vist på forsiden af hjemmesiden.

Der er naturligvis mulighed for at linke til pressemeddelelsen på haveoglandskab.dk fra Jeres egen hjemmeside eller diverse sociale medier.

Det er kort sagt en mulighed for at præsentere eventuelle nyheder og gode grunde til at besøge jeres stand, når HL19 går i gang. Men samtidig er det også en mulighed for allerede nu at gøre den grønne branches fagfolk opmærksomme på Jeres produkter, services og løsninger og altså en del af virksomhedens løbende markedsføring.

Jo tidligere I sender os en pressemeddelelse, jo længere tid vil I desuden også figurere på hjemmesiden og i søgeresultater mv.

EKSEMPLER FRA 2017

Der er mange måder at præsentere sine nyheder på. Korte overskrifter eller lange og uddybende. Her er et udpluk fra udstillernes pressemeddelelser på HL17, som I kan lade Jer inspirere af:

OG HUSK:
Hvis I har nogle spørgsmål omkring pressemeddelelsen, proceduren eller lignende så kontakt HL19s pressekoordinator Lars Thorsen på telefon 61169394 eller mail llthorsen@gmail.com