Kom til Have & Landskab i 2023

Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche

Liv på Kirkegården

Nyt Kirkegårdsområde & masser af kirkegårdsaktiviteter på HL23                      Både udfordringerne og mulighederne er store på landets kirkegårde i disse år, og med tidens fokus på brugere og biodiversitet er én ting sikker: Der skal liv på kirkegården. Have & Landskab vil med et målrettet fokus på kirkegårdene til HL23 vise de kirkegårdsansvarlige et væld af inspirerende beplantningsdesigns, løsninger og produkter.  

Skovbrugsmesterskab for elever på HL23

Skovbrugsmesterskab for elever en helt ny aktivitet på Have & Landskab Skov- og naturteknikerelever dyster i fire discipliner. Skovbrugsmesterskaberne for elever er opstået på Langsømessen på Fyn, hvor brancheforeningen, Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Danske Skoventreprenør Forening (DSF) og Skovskolen ved Københavns Universitet siden 2019 år har afholdt konkurrencen. I 2023 bliver første gang vi afholder konkurrencen i Slagelse. Så er du mester eller elev, bør du måske læse videre. Der er meget flotte præmier til alle der deltager.    

Maskinleverandørernes Innovationspris.

At innovation er vigtig, det ved de fleste, derfor er det netop også det nye og det innovative, som bl.a. trækker folk ind på standene. Det synliggør vi på Have & Landskab. Du finder dem gennem tydelig skiltning:

  • 1 møtrik med lysende pære til en firmanyhed,
  • 2 møtrik med lysende pærer til Danmarksnyheder,
  • 3 møtrik med lysende pærer til Verdensnyheder.
Kom og oplev branchens tre mest imponerende nyheder blandt Maskinleverandørernes medlemmers maskiner. Uanset om det er firma, Danmarks eller verdensnyheder vil de blive kåret af en uafhængig ekspertjury. Maskinleverandørerne lancerede konceptet Innovationsprisen i 2017 og har gentaget succesen siden. 2023 bliver for 4. gang priser for de mest innovative maskiner og løsninger uddeles.

Praktisk information

Find alt om ankomst, parkering, åbningstider mv.

Udstillerlisten HL23

Se hvilke virksomheder udstiller

Biograf

Videoer fra Have & Landskab