Scooterracks123 ApS kommer til messen med en verdensnyhed

Et scooterrack kan fås i mange forskellige modeller og typer, som er designet efter kundens behov.

Scooterracks123 ApS kommer til messen med en verdensnyhed

Vores Combi model 6+5 og 5+6 – dette stativ kan man parkere 6 cykler samt 5 løbehjul eller 5 cykler og 6 løbehjul på samme tidspunkt. Kom til vores stand D055 og se Stativet.

​ScooterRacks123 er dansk design af opbevaringsstativer og parkering systemer specielt designet til løbehjul og scooters, skateboards og waveboards. Vores scooterracks udformes specielt til den type parkering man ønsker, og med et stativ til dine eksempelvis dine løbehjul eller skateboards skabes der orden, der bruges mindre plads på opbevaring eller parkering og det mindsker risikoen for tyveri.

Et scooterrack kan fås i mange forskellige modeller og typer, som er designet efter kundens behov.

​ScooterRacks123 er dansk design af opbevaringsstativer og parkering systemer specielt designet til løbehjul og scooters, skateboards og waveboards. Vores scooterracks udformes specielt til den type parkering man ønsker, og med et stativ til dine eksempelvis dine løbehjul eller skateboards skabes der orden, der bruges mindre plads på opbevaring eller parkering og det mindsker risikoen for tyveri.

Kom og mød os på Have & Landskab 2017 i Slagelse her.