AL-LIFT udstiller for første gang på Have & Landskab

AL-MOBIVAC er kendetegnet ved sit ekstreme vakuum flow, som muliggør let og præcis håndtering, lægning og optagning af bl.a. fortovsfliser. Løftekapaciteten er 140 kg.

AL-LIFT udstiller for første gang på Have & Landskab

Grundet større fokus på ergonomi og arbejdsbelastninger i byggeri- og anlægsbranchen har Lemvig virksomheden AL-LIFT i år valgt at udstille på Have & Landskab for at demonstrere sine maskiner direkte til brugerne, ligesom brugerne også på egen hånd har mulighed for at prøve dem.

Vi viser tre nye vakuumløftere, som vi har udviklet særligt til brug for håndtering af porøse fortovsfliser og kantsten, hvilket er en stor udfordring på markedet.

AL-MOBIVAC er kendetegnet ved sit ekstreme vakuum flow, som muliggør let og præcis håndtering, lægning og optagning af bl.a. fortovsfliser. Løftekapaciteten er 140 kg. En kobling sikrer, at sugekopperne hurtigt kan skiftes, og maskinen er perfekt at arbejde med på trange steder.

Den integrerede Honda generator forsyner den kraftfulde vakuumturbine og sikrer hurtig ansugning (inden for et halvt sekund) på selv meget porøse og utætte fliser. Den er således fuldstændig uafhængig af strømforsyning.

AL-SPUTNIK har en løftekapacitet på 600 kg og en usædvanlig stærk rammekonstruktion gør den velegnet til ophæng på lastmaskine til anvendelse på byggepladser.

AL-SPUTNIK har en løftekapacitet på 600 kg og en usædvanlig stærk rammekonstruktion gør den velegnet til ophæng på lastmaskine til anvendelse på byggepladser.

En Honda Generator leverer 220v strømforsyning for drift af den kraftfulde vakuum turbine og sikrer en hurtig og pålidelig ansugning (inden for et halvt sekund) på porøse og utætte fliser.

AL-MANOLAY har en løftekapacitet på 140 kg med kun 18 kg egenvægt. Den er udstyret med to justerbare håndtag, der sikrer en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, så selv løft af fliser fra høje paller er nemt. Da håndtagene kan foldes sammen, er transporten nem. Den tilsluttes 220v strømforsyning.

Bag nyskabelserne står firmaet AL-LIFT med Allan Laursen i spidsen. Med 29 år i branchen er Allan Laursen en af Europas mest erfarne indenfor brug af vakuum til løfte- og håndteringsudstyr.