Snerydning på Have&Landskab – besøg Sivertsen A/S på stand A45

Snerydning på Have&Landskab – besøg Sivertsen A/S på stand A45

Nyt sortiment af maskiner gør snerydningen og vejvedligehold nemmere

Sivertsen A/S i Roskilde indgår importaftale med en af verdens førende producenter af maskiner til vejvedligehold

Snerydning og saltning af vinterveje samt trimning af grøfter og vejrabatter om sommeren bliver væsentligt nemmere i fremtiden med et stort udvalg af udstyr og maskiner til vejvedligehold, som nu markedsføres i Danmark.

Kroatiske Rasco er en af Europas førende producenter af kvalitetsmaskiner og udstyr til vejvedligehold, og i samarbejde med den danske importør Sivertsen A/S markedsføres hele deres produktsortiment i Danmark. Det giver boligforeninger, kommunale park- og vejafdelinger, landbruget samt privat ejendomsservice langt større muligheder for at få udstyr som er designet til deres behov.

Forhandles i 30 lande

Rascos sortiment omfatter omkring 50 produkter, der spænder fra større snerydningsmaskiner, sneplove og saltspredere til mindre maskiner, som kan spændes for en traktor eller ladbil. Der er blandt andet mulighed for online dataopsamling og GPS-styret saltspredning. Sortimentet omfatter også maskiner til græsslåning, trimning af grøfter med videre og forhandles i forvejen i 30 lande i Europas og Asien – og nu også i Danmark.

”Vi er glade og stolte over, at Rasco har valgt os som importør i Danmark, for Rasco er kendt for at være ledende på markedet for vejvedligehold – og med stor fokus på driftssikkerhed og trafiksikkerhed. Deres produkter gør vedligehold nemmere og optimerer omkostningerne”, forklarer administrerende direktør Hans Øbakke, Sivertsen A/S.

”Samtidig spænder Rascos sortiment bredt, fra de helt store løsninger til kommunale park- og vejafdelinger til mindre opgaver for eksempelvis landbruget og ejendomsservice. Sammen med Sivertsens øvrige sortiment af maskiner og udstyr står vi med den nye samarbejdsaftale meget stærkt på markedet”, fortsætter Hans Øbakke.

Sivertsen varetager salg og servicering af Rascos sortiment fra afdelinger i Hillerød, Roskilde og vejle, ligesom de gør med en række andre produkter fra verdens førende producenter af maskiner til landbruget, anlægsbranchen, ejendomsservice og industrien. Sivertsen har over 45.000 varenumre på lager og har fokus på at levere en professionel kundeservice.

”Vi skal ikke leve af den maskine, vi sælger i dag, men hvad vi sælger i morgen. Derfor gør vi meget for at have tætte relationer med vores kunder og være klar til at rykke ud, når behovet opstår”, siger Hans Øbakke.

Hent den fulde pressemeddelelse her Nyt sortiment af maskiner gør snerydningen og vejvedligehold nemmere