Havdrup med ny radiostyret skræntklipper

Havdrup med ny radiostyret skræntklipper

Havdrup Maskinforretning præsenterer tre modeller af MDB Green Climber med slagleklipper, fræser og stubfræser. MDB Green Climber er ny på det danske marked og kan køre på helt op til 60 graders skråninger. Se den på Havdrup Maskinforretnings stand A029 på Have & Landskab.

Havdrup Maskinforretning har fået import af sværvægteren inden for radiostyrede skræntklippere. MDB Green Climber kan køre på op til 60 graders skråninger og leveres med hele 27 forskellig redskaber.

MDB Green Climber har udskydelig undervogn op til 170 centimeter og kan der ud over sideforskyde redskaberne. Kombineret med et lavt tyngdepunkt og et særligt retningsstabiliseringssystem betyder det, at MDB Green Gimber er i stand til at køre på 60 graderes hældninger med diverse græsklippere, buskrydder, fræser eller et af de i alt 27 forskellige redskaber, der leveres til MDB Green Climber.

– Vi har fået agenturet i Danmark for denne klipper, som overgår alle andre i tekniske egenskaber, og vi får hele tre forskellige modeller med på Have & Landskab, siger salgschef Jens Michael Petersen, Havdrup Maskinforretning.

Læs hele pressemeddelelsen her