NORDISK NYHED på Have & Landskab fra Sønderup Maskinhandel A/S på stand A365

MPM med salgsstab Finn Krebs, Ole Hosbond og Dennis Risgaard.

NORDISK NYHED på Have & Landskab fra Sønderup Maskinhandel A/S på stand A365

Vi er så glade for at kunne præsentere en kæmpe nyhed fra FORT på Have og Landskab, nemlig FORT MPM udtaler Ole Hosbond. Vi kan næsten ikke få hænderne ned over hovedet, så glade er vi for dette nye produkt. Og det er jo særligt sjovt når vi selv har fået lov til at være en meget aktiv part i udviklingen af maskinen. FORT MPM er lavet til skandinaviske forhold, idet den er udviklet i et samarbejde imellem FORT og Sønderup Maskinhandel A/S.

MPM står for Multi Purpose Machine, så det er en maskine til alle opgaver.De vigtigste ting ved FORT MPM er komfort, plads, god ud og indstigning  og et stærk chassis.

MPM med førerhus og vinter udstyr

Brugerens komfort og drift sikkerhed har været de væsentligste kriterier i udviklingen af FORT MPM og der er derfor virkelig god plads i førerkabinen. Ind og udstigning er super nem og komfortabel. Motoren til FORT MPM er en KUBOTA D1305, 21,5 kW (29,5 HK) en af markedets mest pålidelige motorer.

MPM med Rops styrtbøjle og slagleklipper

FORT MPM er manøvre dygtig (vendediameter 1540 mm) og særdeles fleksibel. Redskabsskifte på FORT MPM er nemt, simpel og hurtigt.

Til FORT MPM findes et bredt redskabsprogram, Dette vil løbende blive suppleret.