Rimas præsenterer den radiostyrede redskabsbærer Agria 9700e

Rimas præsenterer den radiostyrede redskabsbærer Agria 9700e – en unik mulighed til grøn omstilling og biodiversitet

Med en vægt på 780 kg og mulighed for at arbejde på skråninger på 50 graders hældning, er den radiostyrede redskabsbærer Agria 9700e et unikt værktøj til pleje af svært fremkommelige arealer med slagleklipper, rotorklipper, fingerklipper og halmpressere.

Kom forbi Maskinmarken stand F14, hvor Rimas Løgstør står klar til bl.a. at præsentere den radiostyrede redskabsbærer Agria 9700e – en genial maskine med mulighed for at bruge allerede indkøbte redskaber. Maskinen er udstyret med 3 punktophæng Kat 1 og Kat 2 med en løftekapacitet på 300 kg. samt mekanisk pto med 540 -1000 omdrejninger som kan løbe højre og venstre om – det giver mulighed for at køre med front- og bagmonterede redskaber fra kompakt traktorer.

Agria 9700e er udstyret med Lithium ion batteri (24.8 kWh / 480 Ah) der giver en arbejdstid på op til 8 timer på en opladning og samme pto kraft som en 30 hk traktor. Den kan oplades med 230 volt eller 380 volt stikkontakt. Med en vægt på 780 kg og mulighed for at arbejde på skråninger på 50 graders hældning, er Agria 9700e et unikt værktøj til pleje af svært fremkommelige arealer med slagleklipper, rotorklipper, fingerklipper og halmpressere.

Hent dataark for Agria 9700e HER.

Om Rimas Løgstør

Rimas Løgstør importerer og leverer kvalitetsmaskiner fra forskellige udenlandske fabrikanter af maskiner og redskaber til såvel den private som den offentlige vej- og parksektor.

På HL23 udstiller Rimas desuden Mulag rabatklippere med miljøvenligt klippehoved, Keckex ukrudtsbehandlingsmaskiner baseret på varmt vand og damp drevet af el, Rimas el-drevet transporter, Kugelmann saltspredere og sneplove, BeachTech strandrensere, Irus redskabsbærere samt knækstyrede redskabsbærere fra LM Trac i Finland.