Skovskolen: Unikt udemiljø i skoven med masser af uddannelsesmuligheder

På Skovskolens stand kan du høre alt om de mange uddannelsesmuligheder, men der bliver også trukket lod blandt de besøgene på standen om tre præmier: Et Parkdiplom-modul, et AMU-kursus eller en plads på Regnvandskonsulentuddannelsen. Foto fra HL17

Kom og hør om grønne uddannelser og efteruddannelser

Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) på Københavns Universitet.

På Skovskolens stand C13 kan du høre om de mange uddannelser, Skovskolen tilbyder; både videregående uddannelser og efteruddannelser. Kom f.eks. og hør om de tre professionsbacheloruddannelser:

–      Have- og parkingeniør

–      Skov- og landskabsingeniør

–      Natur- og kulturformidler

Du kan også høre om Skovskolens erhvervsuddannelse skov- og naturtekniker og om vores efteruddannelser friluftsvejleder, parkdiplom, regnvandskonsulent, naturvejleder og friluftsdelen af master i landskab og planlægning. Skovskolen tilbyder desuden AMU-kurser inden for flere grønne fag.

Der vil være demonstration af træklatring og andre aktiviteter på vores stand, og vi trækker lod blandt de besøgene på standen om tre præmier: et Parkdiplom-modul, et AMU-kursus eller en plads på Regnvandskonsulentuddannelsen. Præmierne kan byttes til   deltagelse i en af Skovskolens konferencer, f.eks. Bytræseminariet.

Du kan desuden læse mere om, hvad IGN ellers præsenterer på HL19 HER.

Besøg Skovskolen på IGNs stand C13 i Parken.