PRIMA FÆRDIG HÆK: Ses vi til bunddækkedart?

SES VI TIL BUNDDÆKKE-DART?

PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® er færdigproducerede og kraftige kvalitetsbunddække-ruller, der forvandler ethvert goldt anlæg eller bed til et smukt, frodigt og færdigt resultat fra første sekund efter udlægning.

RAM PLET, NÅR DU VÆLGER BUNDDÆKKE

På HL19 kan de besøgende glæde sig til en helt unik, grøn dartoplevelse udover det sædvanlige, når teamet hos PRIMA FÆRDIG HÆK® inviterer på bunddækkedart. Hovedpersonen er en 2 x 2 meter bunddækkedartskive og budskabet er klart: Lær, hvordan du rammer plet med dit bunddækkevalg.

ELEGANTE PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® NYHEDER

Vi lancerer i år to spændende bunddække-nyheder. Søger din kunde en nem og færdig bunddække-løsning til etablering af smukke og frodige arealer? Så kan PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® være det helt rette valg. PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® er færdigproducerede og kraftige kvalitetsbunddække-ruller, der forvandler ethvert goldt anlæg eller bed til et smukt, frodigt og færdigt resultat fra første sekund efter udlægning. En nem, grøn og tidsbesparende bunddække-løsning. PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® har et praktisk format, og leveres i færdigproducerede sammenrullede måtter á 0,5 m2 (40 x 125 cm), der gør etableringen let som en leg.

PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® har et praktisk format, og leveres i færdigproducerede sammenrullede måtter á 0,5 m2 (40 x 125 cm), der gør etableringen let som en leg.

Men hvordan sørger du for at ramme Bull’s eye og vælge det rette bunddække ift. plantested, når du skal vælge bunddække? Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om, når du besøger vores stand. Udover den store, grønne dartskive vil du opleve en flot præsentation af vores sortiment, og vi står naturligvis klar til at vejlede og demonstrere fordelene ved PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE®

SPÆNDENDE ONLINE FORBEDRING GØR DET NEMT FOR DIG
Vi er netop blevet færdige med udbygningen af vores side om PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE® i forsøget på at skabe en informerende, inspirerende og ikke mindst let tilgængelig side, der gør det nemt for dig at finde fakta, salgsargumenter og vejledning internt til dine medarbejdere og eksternt til dine kunder i salget af PRIMA FÆRDIG BUNDDÆKKE®.

Vi har bestræbt os på at lave et spændende illustrativt site, der visuelt kommunikerer produktfordele, vejl. udsalgspriser og fakta på tværs af vores spændende, grønne sortiment.

Med AVNBØG ’VINTER PREMIUM’ kan PRIMA FÆRDIG HÆK® præsentere en selektion, der udelukkende består af avnbøg, der beholder 100% af løvet om vinteren.

Du kan se mere om vores bunddække-univers lige her: https://primafaerdighaek.dk/prima-faerdig-bunddaekke-2

VORES EKSKLUSIVE AVNBØG-NYHED MED 100% VINTERLØV
AVNBØG ’VINTER PREMIUM’
Forbrugerne er vilde med grønne hækløsninger, der skaber hyggeligt privatliv, og skærmer af for uønsket indkig hele året rundt – også om vinteren.  Dette har hidtil været en udfordring for avnbøg-færdighæk (og avnbøg-hæk generelt), da avnbøgs natur ikke er lige så vintertæt som den almindelige bøg. Det problem har gartnerne hos PRIMA FÆRDIG HÆK® gjort op med, og kan nu præsentere en selektion, der udelukkende består af avnbøg, der beholder 100% af løvet om vinteren. Vi har taget de nye avnbøg med på standen, og håber på, at denne produktnyhed vil begejstre.

Vi glæder os til at se dig på stand C014!

Se mere på: https://primafaerdighaek.dk/ og https://www.haveoglandskab.dk/udstillere/moellegaardens-planteskole/