PRIMA FÆRDIG HÆK®

// Møllegårdens Planteskole - Danskproduceret kvalitets-færdighæk fra Fyn

Stand
Parken 19
Standkort
Se standkort her
Branche
Planter
Hjemmeside
primafaerdighaek.dk
Innovationsprisen

PRIMA FÆRDIG HÆK® udstiller på HL'23

PRIMA FÆRDIG HÆK® // FÅ PRIVATLIV FRA DAG ÉT

Vi tilbyder et stort sortiment af eksklusive færdighæk i højderne 125, 150, 180 og 220 cm. PRIMA FÆRDIG HÆK® leveres med gro- og kvalitetsgaranti, og ved levering følger en brugervenlig plante- og pasningsvejledning. Den unikke kvalitet, som PRIMA FÆRDIG HÆK® er kendt for, produceres på Fyn.

Hos os er du garanteret hurtig levering - vi kan levere inden for 3 dage fra din forespørgsel.

Bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

PRIMA FÆRDIG HÆK giver privatliv og afskærmning fra dag ét. Den unikke plantekvalitet, som PRIMA FÆRDIG HÆK® er kendt for, er specialiseret og udviklet på Fyn gennem 25 år.

Inden en hækplante får påsat en PRIMA FÆRDIG HÆK label har den gennemgået en skrap kvalitetskontrol, hvor vi nøje udvælger de planter, som har den rette forgrening, volumen, tæthed og vækst.

Diabolo PRIMA FÆRDIG HÆK

Få privatliv og afskærmning uden ventetid, når du vælger blandt vores sortiment på 40 hæktyper. Her ses det færdige resultat 1 time efter plantning af Blærespiræa 'Diabolo' i 150cm.

PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK

Her ser I vores 2 kvaliteter; PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK, som er en 'lillebror' til den voluminøse PRIMA FÆRDIG HÆK. Det tager ca. 2 år med retmæssig pleje for, at en HERKULES HÆK opnår samme volumen som PRIMA FÆRDIG HÆK.