Have & Landskab Logo
30., 31. august & 1. september 2023

STIGA A/S

Førende fabrikant af frontmonterede ridere, batteriserier, plæneklippere og andre havemaskiner

Stand
Maskinmarken C38
Branche
Maskiner, vedligehold, Skovudstyr, Værktøj
Hjemmeside
stiga.com
Innovationsprisen

STIGA A/S udstiller på HL'21

STIGA frontmonterede ridere, havetraktorer, batteriserier, robotplæneklippere, plæneklippere, zero turn ridere mv.
Se bl.a. den helt nye serie af batteridrevne havetraktorer (der er indstillet til Innovationsprisen), den nye batteriserie til de professionelle samt redskabsbærerne Park Pro med forskelligt tilbehør, så de kan bruges året rundt.

Se vores helt nye serie af batteridrevne havetraktorer kaldet e-Ride. Denne serie af havetraktorer, som er indstillet til Innovationsprisen, kombinerer avanceret teknologi med perfekte klipperesultater, hvilket garanterer en fremtidsorienteret og miljøvenlig løsning til plæneklipningen.

Vi har et bredt sortiment af kraftfulde kædesave, der er designet til at hjælpe dig med at skære i træ, uanset om du udfører intensivt vedligeholdelsesarbejde, skærer kævler eller beskærer træer.

Oplev vores tre nye batteriserier, der hver især henvender sig til forskellige typer af brugere. I topsegmentet findes 900-serien, der kombinerer ydelse svarerende til de mest kraftfulde benzindrevne maskiner, med de mange fordele ved at arbejde med batteri som f.eks. ingen emissioner og et lavt lyd- og vibrationsniveau. 900-serien er indstillet til Innovationsprisen.

Kom forbi vores stand C38 i Maskinmarken og se vores sortiment af frontmonterede ridere, der kan udstyres med forskelligt tilbehør og derved bruges året rundt.