Have & Landskab Logo
30., 31. august & 1. september 2023

PN Maskiner A/S

Din moderne maskinhandler

Stand
Maskinmarken B80
Branche
Golf & camping, Leg, sport og fritid, Maskiner, konstruktion & byggeri, Maskiner, vedligehold, Miljø & energi
Hjemmeside
pn-maskiner.dk

PN Maskiner A/S udstiller på HL'21

Hos PN Maskiner har hver medarbejder sit speciale. Netop derfor kan vi være stærkt kompetente på en forholdsvis bred vifte af maskiner. Takket være samarbejdet mellem værksted, reservedelslager, salgsafdelingen og det administrative team, der samler det hel, giver en synergi effekt, der gør os til en god samarbejdspartner for dig, hvis du ønsker råd, vejledning, reservedele, reparation eller køb/salg af maskiner.

På messen vil vi have fokus på Trimax klipper og robotmaskinerne Belrobotics.

Link: www.belrobotics.com/da/

Belrobotics plæneklippere

Belrobotics robotklippere er avancerede maskiner fremstillet af de bedste materialer og med den nyeste teknologi, der samlet giver de flottest tænkelige klipperesultater og dermed en fantastisk brugeroplevelse. Der er to modeller 1) Bigmow, som klipper op til 75.000 m² med GPS og har patenterede golf-klippediske, hvorfor den kan klippe driving rangen uden at skade de golfbolde, der ligger på området, 2) Parcmow, der klipper op til 12.000 m². App overvågning og flådestyring er selvfølgelig en mulighed.

Belrobotics Ballpicker

Belrobotics Ballpicker er den perfekte løsning til opsamling af golfbolde på driving range. Nat og dag samler den ca. 300 bolde ad gangen og transporterer dem hjem til en boldgrav, hvorfra de automatisk føres videre i systemet. Kombinationen med Ballpicker og Bigmow med golf-diske sikrer en perfekt klippet driving range, og at golfboldene bliver indsamlet helt uden bemanding.

Trimax Snake

Alle Trimax klippermodellerne kendetegnes ved lang levetid, lav vedligehold, fantastisk klipperesultat og perfekt fordeling af græsafklip. Trimax Snake rotorklipperen, som ses her kommer i to størrelse og er designet til netop de udfordringer, der er på en golfbane, da den let og elegant følger banens terræn. Den er udstyret med 3 flydende klippeled med front- og bagruller, wire-skrabere på bagruller og mulighed for individuelt sideløft.

New Holland Boomer

Dette er New Hollands mindre og handy traktorserie. Uanset om du skal slå plænen, efterså, reparere en indhegning, grave et dræn, bearbejde haven, rydde sne, muge ud i stalden eller opsætte et hegn, klarer Boomer traktoren opgaven. Disse traktorer gør det let at skifte redskab, så du kan bevæge dig hurtigt fra job til job.