Maskiner A/S

Yanmar entreprenørmaskiner, Ammann komprimeringsmateriel og masser af udstyr

Stand
Maskinmarken D54
Standkort
Se standkort her
Branche
Maskiner, konstruktion & byggeri
Hjemmeside
maskiner-as.dk

Maskiner A/S udstiller på HL'23

Maskiner A/S er dansk importør af Yanmar entreprenørmaskiner, Ammann komprimeringsmateriel, HBM-Nobas gradere, samt masser af udstyr og Ifor Williams trailere.
Vores produktsortiment består af Gravemaskiner 1-12 tons, Læssemaskiner, Mobilegravemaskiner, Bæltedumpere, komprimeringsmateriel såsom stampere, pladevibratorer, valsetog samt trailere og masser af udstyr og tilbehør. Vores produkter henvender sig til dygtige fagfolk, som både entreprenører, anlægsbranchen, landbruget osv.

Ny generation af minigravere med power, præcision og smidig hydraulik. Mød vores tre nye minigravere – en helt ny generation af minigraver, hvor du virkelig kan forvente uovertruffen styrke, fintfølende og smidig hydraulik, stor bomudsvingsvinkel og meget mere. De tre nye modeller kan prøves på vores messestand: Maskinmarken D54. Kig forbi og prøv!

Yanmar ViO12 er helt klart en foretrukken minigraver til både entreprenør og anlægsbranchen. Dens zero-tail bagende gør, at du ikke skal bekymre dig om at være særligt opmærksom bagud, idet maskinen ikke svinger udover båndbredden. Den er nem at manøvrere og den passer helt ideelt til mindre anlægsopgaver eller hvor pladsen er trang.

Ammann komprimeringsmateriel

Ammann stampere, pladevibratorer, valsetog, tromler, jordkompaktorer og meget mere. Ammann produkterne er kendt for høj kvalitet, stor driftsikkerhed, lang levetid og så er der et særligt stor fokus på udvikling af ergonomisk korrekt brug, til mindst mulig belastning for brugeren. Særligt vibrerende materiel kan være en hård belastning for kroppen, men Ammann produkterne er udviklet med særligt fokus på at skåne brugeren mest muligt.

Yanmar læssemaskinerne er produceret i Tyskland på de tidligere Schaeff fabrikker og er af den velkendte høje kvalitet. Læssemaskinerne er med StageV motor og har alle stor komfortkabine, to døre, pendulophængt bagaksel og så er de alle fyldt med power fylder ikke ret meget. Dette giver en helt eminent allround læssemaskine med et hav af anvendelsesmuligheder.