Champost ApS

Naturgødet jordprodukter til alle grønne områder

Stand
Strøget 54
Standkort
Se standkort her
Branche
Belægning, Flis & Jordbehandling, Planter
Hjemmeside
champost.dk

Champost ApS udstiller på HL'23

Champost fremstiller naturgødet jordprodukter til enhver havesituation.
Kerneproduktet kaldet jordforbedring består af komposteret og varmebehandlet hestemøg. Kompostereringsprocessen gør møget 100 % fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Strukturen, mikrolivet og de berigende naturlige næringsstoffer gør jordforbedringen særlig attraktiv for plantevæksten.

Produktet er godkendt til økologisk dyrkning og indgår som gødning i alle Champosts jordprodukter.

Link: www.facebook.com/champost/

Organisk gødet jordforbedring til alle grønne arealer

Champost jordforbedring anvendes primært til afdækning af jord i bede, langs hække under træer mm. Mængden af ukrudt minimeres markant, og du slipper for at vedligeholde dine bede og sparer ressourcer i form af lugning og gødning. Jordforbedringen er godkendt til økologisk dyrkning efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.'

Champost Plænedress er et attraktivt produkt til etablering og vedligeholdelse af græsplæner. Kombinationen af harpet muld, finkornet sand og indholdet af jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg) skaber de bedste vækstbetingelser for plænen. Spiringsevnen øges og mængden af mos minimeres markant.

Champost rosenjord indeholder jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg), spagnum og vækst-ler (moler). Roserne får en stabil vækst og den langtidsvirkende organiske gødning gør stænglerne kraftige og modstandsdygtige over for skadedyr og svampesygdomme. Jorden får en særdeles god struktur, og leret holder på vandet og afgiver det efterfølgende til rødderne.

Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker og potter. Den indeholder jordforbedring, vækst-ler (moler) og spagnum. Vækt-leret holder på fugten og minimerer vandingsbehovet i de tørre perioder. Et fantastisk vækstmedie til alle planter undtaget surbundsplanter.

Kom og oplev

Tidspunkt Beskrivelse