Champost ApS

Naturgødet jordprodukter til alle grønne områder

Stand
Strøget 54
Standkort
Se standkort her
Branche
Belægning, Flis & Jordbehandling, Planter
Hjemmeside
champost.dk

Champost ApS udstiller på HL'23

Champost fremstiller naturgødet jordprodukter til enhver havesituation.
Kerneproduktet kaldet jordforbedring består af komposteret og varmebehandlet hestemøg. Komposterings- og pasteuriseringsprocessen gør møget 100 % fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Strukturen, mikrolivet og de berigende naturlige næringsstoffer gør jorden særlig attraktiv for plantevæksten.

Produktet må anvendes til økologisk dyrkning og indgår som gødning i alle Champosts jordprodukter.

Link: champost.dk/produkter/

Champost Jordforbedring

En god jord er en jord, der kan holde på fugt og næringsstoffer, og som har en tilpas jordstruktur, der kan forsyne rødderne med ilt. Sådan en jord får du ved at lægge Champost Jordforbedring, som består af komposteret hestemøg. Orme og mikrolivet i jorden er vores faste hjælpere. De trækker den komposterede hestemøg ned i jorden og plantens rødder forsyner sig med næring og vand. Jorden bliver porøs og humusrig. Det giver sunde og livskraftige planter. GUIDE: Læg 5 cm Champost Jordforbedring i haven, ved hække, træer, stauder, buske og blomsterbede. Jordforbedring holder på fugten, tilfører vigtige næringsstoffer og minimerer mængden af ukrudt markant.

Champost Plænedress

Champost Plænedress består af fin harpet muld (soldet ved 10 mm), sand og komposteret hestemøg. Den er utrolig fin og falder let ned mellem græsstråene, så du opnår en plæne uden ujævnheder og huller. Den naturlige næring i form af komposten optages langsomt og sikrer en ensartet plæne uden ukrudt. Har du bare pletter bør du efterså med græsfrø. Ved anlægning af ny græsplæne, skal du rette plænen af og blande Champost Plænedress med den eksisterende jord. Efterfølgende spredes græsfrøene og græsset får de optimale vækstbetingelser, så du opnår en flot grøn og tæt plæne.

Champost Rosenjord

Champost Rosenjord består af Champost Jordforbedring, vækst-ler, spagnum. Jordforbedringen tilfører naturlige næringsstoffer til planten, som rødder langsomt optager i takt med at mikrolivet trækker den lækre kompost ned i jorden. Jorden bliver porøs og kan holde på en masse vand. Ler og spagnum giver ilt til plantens rødder. Det giver roserne de bedste forudsætninger for sunde roser med store og flotte blomster. Du kan plante direkte i Champost Rosenjord og anvende den både til krukker og i haven.

Champost Surbund

Champost Surbund er speciel egnet til surbundsplanter, såsom Rododendron. Jorden består af grov spagnum og vores naturgødet jordforbedring (komposteret hestemøg). Jordforbedringen holder på vand og de organiske næringsstoffer, som er vigtige for planens trivsel. Fordampningen minimeres og den grove spagnum giver luft til planterne. pH-værdi på ca. 5.

Kom og oplev

Tidspunkt Beskrivelse