Champost Aps

Naturgødet jordprodukter til alle grønne områder

Stand
Strøget B006
Branche
Belægning, Flis & Jordbehandling
Hjemmeside
champost.dk

Champost Aps udstiller på HL'19

Champost fremstiller naturgødet jordprodukter til enhver havesituation.
Kerneproduktet kaldet jordforbedring består af komposteret og varmebehandlet hestemøg. Kompostereringsprocessen gør møget 100 % fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Dets porøse struktur, mikrolivet og de berigende naturlige næringsstoffer gør jordforbedringen særlig attraktiv til at forbedre plantevæksten.

Produktet er godkendt til økologisk dyrkning og indgår som gødning i alle Champosts jordprodukter.

Champost jordforbedring anvendes primært til afdækning af bar jord i bl.a. bede og langs hække. Mængden af ukrudt bliver minimeret markant og du slipper for at vedligeholde dine bede og sparer ressourcer i form af lugning og gødning. Microlivet øges og den naturlige næring frigives langsomt til planterne. Indholdet af gødningen rækker et år frem og planterne er sikret en naturlig og stabil vækst. Jordforbedringen er godkendt til økologisk dyrkning efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.

Champost Plænedress er et attraktivt produkt til etablering og vedligeholdelse af græsplæner. Kombinationen af jordens meget fine struktur og indholdet af naturgødning (komposteret og pasteuriseret hestemøg) skaber de bedste vækstbetingelser for græsset og de små frøene. Spiringsevnen øges og mængden af mos minimeres kraftigt.

Champost rosenjord indeholder komposteret og pasteuriseret hestemøg. Det giver roserne en stabil og langtidsvirkende gødning, som gør stænglerne kraftige og modstandssygtige for skadedyr og svampesygdomme. For at holde på fugtigheden har vi tilsat vækst-ler (moler). Det skaber et godt dræn i til roserne og jorden får en særdeles god struktur. Leret holder på vandet og afgiver det efterfølgende til rødderne.

Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker og potter. Den indeholder jordforbedring (godkendt til økologisk dyrkning), naturgødning, vækst-ler og spagnum. Vækt-leret holder på fugten og minimere vandingsbehovet i de tørre perioder. Et fantastisk vækstmedie til alle planter unstaget surbundsplanter.