Champost Aps

Naturgødet jordprodukter til alle grønne områder

Stand
Strøget B006
Branche
Belægning, Flis & Jordbehandling
Hjemmeside
champost.dk

Champost Aps udstiller på HL'19

Champost fremstiller naturgødet jordprodukter til enhver havesituation.
Kerneproduktet kaldet jordforbedring består af komposteret og varmebehandlet hestemøg. Kompostereringsprocessen gør møget 100 % fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Strukturen, mikrolivet og de berigende naturlige næringsstoffer gør jordforbedringen særlig attraktiv for plantevæksten.

Produktet er godkendt til økologisk dyrkning og indgår som gødning i alle Champosts jordprodukter.

Link: champost.dk

Organisk gødet jordforbedring til alle grønne arealer

Champost jordforbedring anvendes primært til afdækning af bar jord i bl.a. bede og langs hække. Mængden af ukrudt minimeres markant, og du slipper for at vedligeholde dine bede og sparer ressourcer i form af lugning og gødning. Microlivet øges, og den naturlige næring frigives langsomt til planterne. Indholdet af gødningen rækker et år frem, og planterne er sikret en naturlig og stabil vækst. Jordforbedringen er godkendt til økologisk dyrkning efter retningslinjerne i rådsforordning nr. 834/2007.'

Champost Plænedress er et attraktivt produkt til etablering og vedligeholdelse af græsplæner. Kombinationen af harpet muld, finkornet sand og indholdet af jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg) skaber de bedste vækstbetingelser for græsset og de små frøene. Spiringsevnen øges og mængden af mos minimeres kraftigt.

Champost rosenjord indeholder jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg), spagnum og vækst-ler (moler). Produktet giver roserne en stabil og langtidsvirkende vækst, som gør stænglerne kraftige og modstandssygtige for skadedyr og svampesygdomme. Vækst-leret (moler) skaber et godt dræn til roserne, og jorden får en særdeles god struktur. Leret holder på vandet og afgiver det efterfølgende til rødderne.

Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker og potter. Den indeholder jordforbedring, vækst-ler (moler) og spagnum. Vækt-leret holder på fugten og minimere vandingsbehovet i de tørre perioder. Et fantastisk vækstmedie til alle planter undtaget surbundsplanter.