Boschung Scandinavia A/S

Vores topmoderne CO2-neutrale maskiner til brug hele året rundt og miljøvenligt vinterbekæmpelse.

Stand
Maskinmarken B64
Standkort
Se standkort her
Branche
Affaldshåndtering, Maskiner, konstruktion & byggeri, Maskiner, vedligehold, Transport
Hjemmeside
boschungscandinavia.com
Innovationsprisen

Boschung Scandinavia A/S udstiller på HL'23

Velkommen til Boschung-gruppen - verdensledende inden for udvikling og produktion af løsninger til effektiv og sikker vedligeholdelse af trafikerede overflader globalt. Vores omfattende sortiment inkluderer elektriske (0) CO2-neutrale feje/suge-maskiner, 4WD redskabsbærere samt saltspredere og vejr- og vejovervågningssystemer. Med års erfaring og ekspertise står vores team klar til at hjælpe dig med at imødekomme dine behov. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, vælg Boschung

Mød den revolutionerende Pony P3.0 - en fuld elektrisk 4WD redskabsbærer med (0) nul emissioner. Med sit unikke design som en ægte professionel helårs maskine og et imponerende udvalg af elektriske redskaber til både sommer og vinter, skiller Pony P3.0 sig ud som en enestående løsning på markedet. Pony P3.0 er en sand pioner på markedet, og dens unikke egenskaber gør den uden sammenligning. Vi inviterer dig til at komme forbi vores stand B64, hvor du kan se den i aktion, kigge nærmere på dens imponerende funktioner og endda prøve den selv.

Opleve Boschung S2.0, en revolutionerende 100% elektrisk feje/suge-maskine med absolut nul emissioner. Med fokus på bæredygtighed og miljøvenlig drift, er S2.0 designet til at levere imponerende ydeevne uden at gå på kompromis med miljøet. S2.0 er ikke blot miljøvenlig og effektiv, men den er også utrolig økonomisk. Med de imponerende 2.000 timers serviceintervaller vil du kunne reducere nedetid og omkostninger til vedligeholdelse, hvilket gør den til en langtidsholdbar investering for dit rengøringsbehov. Vi inviterer dig til at komme forbi vores stand B64, så du kan få en hands-on oplevelse med Boschung S2.0.

Sikkerhed og miljø først

Automatisk og intelligent vintervedligeholdelse med Boschungs avancerede sprederprogram: Mens du som fører fokuserer på trafikken, sikrer vores system den perfekte spredning under alle forhold. Reducer dit saltforbrug, spar på vintervedligeholdelsesbudgettet og beskyt miljøet med præcis spredning af salt og saltlage, der tilpasser sig lynhurtigt til vejenes behov. Komme forbi vores stand B64 og se de imponerende funktioner.

Sikre veje og trafik mod is og glatte veje med vores avancerede systemer. Via et omfattende netværk af vejbanemonterede og meteorologiske sensorer, der konstant overvåger sårbare områder døgnet rundt. Vores system kan pålideligt advare om risikoen for isglatte veje og udsender advarsler i tilfælde af fare. Vi er stolte af, at vores teknologi nøjagtigt kan forudsige frysepunktet, uanset hvilket tømiddel der benyttes på vejbaner og gøre livet mere sikkert. Komme forbi vores stand B64 og lav os viser dig en løsning til dit behov