Have & Landskab Logo
30., 31. august & 1. september 2023

Boschung Scandinavia A/S

Køretøjer og udstyr til gadefejning og vinterbekæmpelse af alle vejtyper.

Stand
Maskinmarken D47
Branche
Maskiner, vedligehold
Hjemmeside
boschungscandinavia.com

Boschung Scandinavia A/S udstiller på HL'21

Boschung Scandinavia A/S er ejet af Marcel Boschung AG i Schweiz. Vi står for salg, service og vedligeholdelse af alle Boschungs produkter, feje-/sugemaskiner, saltspredere, isvarslingssystemer etc. Vores mandskab har mange års erfaring og ekspertise. Vi vil meget gerne præsentere vores unikke program for jer, så kom og mød os ved stand D47, Maskinmarken.
Kom og hør om vores store NYHED elektrisk multifunktions redskabsbærer Pony P3.0, du skifter redskaber på 10 min med Quick Switch System.

NYHED Elektrisk multifuntionel redskabsbærer, hvor redskaber kan skiftes på 10 min med vores Quick Switch System. Der er redskaber til hele årets sæsoner, og med det nemme skrifte er det en maskine der bruges året rundt.

Fremtidens feje- og sugemaskine er 100% elektrisk. Boschung S2.0 er en elektrisk maskine, der er udstyret med en stor suge- og beholderkapacitet, samt behagelig køre- og arbejdskomfort. Maskinen er 100% elektrisk og CO2 neutral. For bedst mulig driftsøkonomi har maskinen 2.000 timer mellem serviceintervallerne. Kan også leveres i dieseludgave der kan køre på HVO100.

Boschung S3 feje/sugemaskine Manøvredygtig og kompakt til at renholde cykelstier, fortove, buslommer, parkeringsområder og smalle stræder. S3 er udstyret med stor smudsbeholder hele 2,5 m3, det bedste valg, hvis arbejdsområder ligger i et stort geografisk område.

Vejsensor. Et stort antal af vejbanemonterede og meteorologiske sensorer kan tilsluttes Boschungs RWIS. Det er udelukkende Boschungs aktive vejbanesensorer – som et resultat af målinger – der kan levere frysepunktets præcis temperatur, uanset hvilket tømiddel som benyttes på vejbanen