Birkholm Planteskole

Giv os opgaven - så løser vi den!

Stand
Parken 2
Standkort
Se standkort her
Branche
Planter
Hjemmeside
birk-holm.dk
Innovationsprisen

Birkholm Planteskole udstiller på HL'23

Birkholm Planteskole a-s deltager naturligvis også i år på H&L ! I år udstiller vi bl.a. de to verdensnyheder fra Norðîc®.

I år vil vi have fokus på bæredygtighed, klima og biotopvenlige planter, som tager udgangspunkt i det efterhånden store Norðîc®-sortiment.

Mobilane, Grøn afskærmning

SikkerVand / Treegator

”BRANDERS BØRN” – En unik mulighed for at lære mere om fremtidens træer og buske. Efter udgivelsen af bogen ‘Træer og buske i by og land – bind II’ af Poul Erik Brander, har vi valgt at sætte fokus på fremtidens klima og biotopvenlige planter. Det vil vi gøre gennem forskellige oplæg på Have og Landskab 2021, hvor vi både vil præsentere og navngive flere af de nye planter i vores Nordic®sortiment, få besøg af forfatteren Poul Erik Brander som vil signere det nye bind II, vise de mange muligheder med vores mobilaneelementer og flere andre oplæg. Hold øje med vores udstiller-hjemmeside for mere information om de enkelte dages indhold, eller kig forbi kl. 11.00 eller 14.00 onsdag og torsdag på stand nr. 24 i Parken.

Plantning på Kongens Nytorv med Overborgmester Frank Jensen

Krinsen på Kongens Nytorv Overborgmester Frank Jensen plantede det første træ af 80 specialproducerede Kejserlind - Tilia vulgaris Pallida - onsdag den 16. januar i festligt samarbejde med en nærliggende skoles 1. klasse elever