Team HL hjælper med alt

Have & Landskab vil gøre jeres udstillingsoplevelse så let og effektiv som muligt

Tilkøb af telte, strøm, flag, flis mm.

En optimal forberedelse betaler sig! Have & Landskab samarbejder med en række professionelle leverandører af alt det en udstiller kan drømme om, som ønsker at hjælpe os med at sikre jer de bedste rammer, hvilket giver jer tid til at passe det I skal, nemlig møde kendte- og nye potentielle kunder. Primo marts modtager alle tilmeldte udstillere et nyhedsbrev og de muligheder der er for tilkøb og leje af inventar og services. Ønsker I at besøge os, se jeres stand og gennemgå mulighederne, kontakt os på 53 60 38 30 på alle hverdage mellem 09.00 - 16.00. Opgaver er til for at blive løst. Så søger I produkter som ikke står på listen, hjælper vi gerne med løsningen, skriv eller ring til os, så finder vi sammen en løsning.

Bespisning & forplejning

I forbindelse med dette års Have & Landskab, vil der blive mulighed for at købe mad og drikkevare på alle vores områder. Menuerne bliver mangfoldige, så mon ikke der vil være noget for alle. Der vil være foodtrucks opstillet på Torvet, Maskinmarken, Strøget, Parken, Skoven og ved madtorvet. Der vil være mulighed for at købe morgenmad til de morgenfriske og hente kaffe flere steder. Der vil kunne bestilles mad direkte fra din stand via en online app. Du vil få besked via appen, når din mad er klar til afhentning. Vi bringer ligeledes vand ud til standene, vand som I kan lave kaffe eller te af. Der vil være 2 l. pr. dag, pr. stand.

Indkøring og opstilling

Der vil ifm. HL21 være indkøring fra den 20. august 2021 og området er vagtsikret tilsvarende fra den 20. august 2021.

  • Pladsen er åben den 20., 23. 24. og 27. august i tidsrummet kl. 07.00 – 21.00
  • Pladsen er åben den 21., 22., 28. og 29. august i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00
Chauffører som ikke taler spansk, tysk, engelsk eller dansk, skal som minimum ankommen med tydelige instrukser for STAND NR. og den UDSTILLENDE VIRKSOMHED.   Der vil være mulighed for at købe forplejning på pladsen, den 23. og 24. august.   Placering vil kunne oplyses senere.  

Aktiviteter

Aktiviteter Har din virksomhed spændende aktiviteter på din stand, skal de måske med i programmet? Vi tilbyder samtlige udstillere at profilere deres aktiviteter på haveoglandskab.dk Har I spændende, fagligt interessant og væsentligt for profileringen af den grønne branche, så lad os høre om det. Send os en mail og vi kan drøfte mulighederne.    

Presse

Har I noget at fortælle til vores gæster? … Så send os jeres pressemeddelelse! Vi hjælper hinanden med at få budskaberne ud til flest mulige gæster. Når vi modtager jeres pressemeddelelse, læser vi korrektur og uploader den derefter til haveoglandskab.dk sammen med eventuelle fotos. Pressemeddelelsen vil da være at finde under ”Nyheder fra udstillerne” og vil blive en del af den rotation af nyheder, som helt frem til udstillingen og vil blive vist på forsiden af hjemmesiden. Der er naturligvis mulighed for at linke til pressemeddelelsen på haveoglandskab.dk fra jeres egen hjemmeside eller diverse sociale medier. Hvis I har nogle spørgsmål omkring pressemeddelelsen, proceduren eller lignende så kontakt pressekoordinator Lars Thorsen på telefon 61169394 eller mail llthorsen@gmail.com