Synlighed for dig som udstillere

Udstillerprofil

Har I husket at fortælle jeres kunder og potentielle samarbejdspartner at I udstiller på HL21? Som udstiller på Have & Landskab tildeles du din helt egen profil side. Alle udstillere stå placeret under det område de hører til;  Maskinmarken, Strøget, Parken, Torvet, Skoven, Sport, Leg & Læring samt Skovhuset Og er placeret under deres respektive kategorier; Affaldshåndtering, Arbejdstøj, Belægning, Byggematerialer, Flis & Jordbehandling,  Golf & camping,  Håndværk,  Inventar & møbler,  Leg, sport og fritid,  Maskiner, konstruktion & byggeri,  Maskiner, vedligehold,  Miljø & energi,  Miljø & teknik,  Outdoor & Byrum,  Planter,  Skovudstyr,  Transport, Uddannelse & Service,  Værktøj.  

Beskrivelse til videoen

Profilsiden er vigtig! Den giver gæsterne og læserne et flot overblik over hvilke udstillere de kan forvente at møde på Have & Landskab. De kan se jeres produktsortiment og se hvilke nyheder I præsenterer. Profilen vil oftest også stå øverst i en google søgning og den vil være meget velegnet at linke til fra jeres egen hjemmeside. Find jeres virksomhed på listen. Tjek om det er som I ønsker, sørg for at der står de rigtige oplysninger og at linket til jeres hjemmeside er korrekt. Hent Videobeskrivelse 

Have & Landskab signatur

Alle skal vide at I deltager på Have & Landskab ! Hver eneste gang I sender en mail, kan I fortælle alle jeres kunder, kollegaer, samarbejdspartnere og konkurrenter, at virksomheden selvfølgelig vil være repræsenteret på årets Have & Landskab. Vi har udarbejdet årets Have & Landskab-signatur til jeres mail, hjemmeside, facebook – ja, overalt hvor I ønsker at benytte det. Husk derfor at benytte vores banner, logo eller signatur.    

HUSK at bruge HLs app

Vores app, er ikke kun til vores gæster, den er i høj grad også et værktøj til jer udstillere. I kan benytte den i forhold til de gæster som kommer til jeres stand. Alle billetter er påført en QR-kode, en kode I kan scanne med APP’en. Deres oplysninger sendes direkte til den mail I måtte ønske dem sendt til.  Der er også mulighed for at skrive noter og I kan endda tilkalde hjælp via APP’en. Til alle tilmeldte udstillere sender vi en instruktion om brugen via vores nyhedsbreve.