Synlighed for dig som udstillere

Udstillerprofil på haveoglandskab.dk

Har I husket at fortælle jeres kunder og potentielle samarbejdspartner at I udstiller på HL23? Som udstiller på Have & Landskab tildeles du din helt egen profil side. Alle udstillere stå placeret under det område de hører til;  Maskinmarken, Strøget, Parken, Torvet, Skoven eller Sport & Leg.    

Hvordan retter du jeres udstillerprofil ?

Profilsiden er vigtig! Den giver gæsterne og læserne et flot overblik over hvilke udstillere de kan forvente at møde på Have & Landskab. De kan se jeres produktsortiment og se hvilke nyheder I præsenterer. Profilen vil oftest også stå øverst i en google søgning og den vil være meget velegnet at linke til fra jeres egen hjemmeside. Find jeres virksomhed på listen., tjek om det er som I ønsker. Sørg for at der står de rigtige oplysninger og at linket til jeres hjemmeside er korrekt. Læs hvordan du gør i denne beskrivelse eller se videoen Videobeskrivelse  

Have & Landskab signatur

Alle skal vide at I deltager på Have & Landskab ! Hver eneste gang I sender en mail, kan I fortælle alle jeres kunder, kollegaer, samarbejdspartnere og konkurrenter, at virksomheden selvfølgelig vil være repræsenteret på HL23 Vi har udarbejdet en HL-signatur til jeres mail, hjemmeside, facebook – ja, overalt hvor I ønsker at benytte det. Husk derfor at benytte vores banner, logo eller signatur.    

HUSK at bruge HLs app

Vores app, er ikke kun til vores gæster, den er i høj grad også et værktøj til jer udstillere. I kan benytte den i forhold til de gæster som kommer til jeres stand. Alle billetter er påført en QR-kode, en kode I kan scanne med APP’en. Deres oplysninger sendes direkte til den mail I måtte ønske dem sendt til.  Der er også mulighed for at skrive noter og I kan endda tilkalde hjælp via APP’en. Til alle tilmeldte udstillere sender vi en instruktion om brugen via vores nyhedsbreve.