Mad på Have & Landskab

Bliv lækkersulten - og glæd dig!

Have & Landskab samarbejder med en vifte af restauratører, cateringfolk og kaffespecialister. Derfor er du garanteret et stort og varieret udbud af mad og drikke - overalt på udstillingen! Vi har nemlig placeret bespisningen så strategisk, at du aldrig er langt fra et spisested.

 

Madboder og foodtrucks på Have & Landskab '23

  Se kortet over alle mad- og kaffeboder på HL23 og læs mere om hvad de hver især kan tilbyde

MAD & DRIKKE

På dette kort finder du alle madstederne på HL23. Hent oversigten og se hvor du finder den mad der passer din mave

Maskinmarken

House of Sandwich står klar med alt fra flæskestegssandwich, frikadeller og kartoffelsalat til kylling/bacon- eller vegetarsandwiches.

Parken

Crepes a la Cart, tilbyder HL23 gæsterne mad- og dessertpandekager. Du kan vælge mellem Skinke & Ost, eller Svampe & Ost. Sukker, Nutella, citron, is og banan

Parken, Skoven og ved Kirkegårdsområdet

Tre kaffevogne fra Kaffevogne.dk holder jer friske med alle typer kaffespecialiteter. OBS! Se mere om bestilling af kander med kaffe længere nede på denne side.

Skoven

Det Griser fra Allinge på Bornholm, tibyder Flæskestegssandwich, Pulled Pork burger, Vegetar Burger og fritter. Køb det hvert for sig eller som en menu.

Skoven

MMgrill fra Nykøbing Falster disker op med velsmagende cheeseburgers og almindelig burgers samt fritter.

Torvet

Kjærstrup Chokolade med is og masser af bornholmske lækkerier til den søde tand.

Skoven

ZBC Foodhall står for at lave sandwiches til udstillerne, men de har heldigvis også en food-truck i Skoven til gæsterne

Skoven

Danish Greenkeeper Association har en pølsevogn klar på standen

Bestil og hent kander med kaffe til din stand

Hele tre kaffevogne fra www.kaffevogne.dk står klar i både Parken, Skoven og ved Kirkegårdsområdet og brygger alt fra iskaffe til hele sortimentet af varme kaffespecialiteter (og helt almindelig sort kaffe, naturligvis).

Skal du bruge kander med kaffe på standen, så besøg den største kaffevogn Bodil ved Kirkegårdsområdet og fortæl, hvor mange kander du skal bruge og hvornår, så bliver der sørget for, at de står klar. Og på HL23's åbningsdag sørger alle vogne naturligvis for at have brygget masser af kander på forhånd, så du kan bare komme forbi.

Få en forsmag på de lækre flødeboller

Lad dig friste af Kjærstrup chokolade

De Bornholmske fristelser på Torvet

I år vil Kjærstrup chokolade tilbyde smagfulde bornholmske lækkerier på Have og Landskab, så kig endelig forbi boden på Torvet.
Der vil være alt fra håndlavede flødeboller med softice og topping til kvalitets is, unikke chokoladedrikke samt Svaneke øl.