Vind STIHL MSA 300 C-O

Tilmeld og vind!

Tilmeld dig HL's nyhedsbrev (knap ovenfor) og deltag i konkurrencen om den unikke STIHL MSA 300 C-O

Hold dig opdateret frem mod HL23 (og videre mod HL25!)
Få viden om de mange udstillere som du kan forvente at møde, læs om de nyeste produkter, metoder og de mange aktiviteter.

Glæd dig også til vores nyeste koncept HL365 og hold dig opdateret med vidensportalen her på siden.

Kort og godt – tilmeld dig nyhedsbrevet nu!
Så går du ikke glip af vigtige nyheder.

Konkurrencen løber frem til 30. august 2023, og vinderen trækkes på HL23 blandt alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet.
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager du automatisk i vores store konkurrence, hvor du kan vinde denne fantastiske præmie:

• STIHL MSA 300 C-O, der er markedets stærkeste batterimotorsav
• STIHL AP 500 S, som er det nyeste og mest kraftige indstiksbatteri fra STIHL
• STIHL AL 500, som er en praktisk og effektiv hurtiglader

Præmien udloddes i samarbejde med STIHL og har en samlet værdi på over 12.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Mere om præmien

Batteridrevne motorsav fra STIHL til professionelle brugere.

Høj ydeevne og de tre tilgængelige driftstilstande muliggør optimalt arbejde på tværs af en lang rakke arbejdsopgaver såsom fældning, beskæring og længdeskæring. Perfekt ergonomi – selv under længere arbejdsperioder takket vare et smalt, smidigt design, meget god balance og STIHL antivibration system. Intuitiv betjening og notifikationspanel med LED-display, integrerede køleluftfiltre, fastmonteret møtrik pa kædehjulsdækslet, justerbar oliepumpe, .325” RS PRO savkæde for fremragende skæreydelse. Som standard monteret med oliesensor og LED-display, der sikrer meddelelse, når oliestanden er lav. Monteringsplads til STIHL Smart Connector 2 A.

 

AP 500 S er ikke alene det kraftigste AP-batteri fra STIHL, det imponerer også med fordoblet levetid og antal ladecyklusser sammenlignet med det hidtil kraftigste AP 300 S. Det er udstyret med integreret Bluetooth®-grænseflade og kan integreres i systemet fra STIHL connected og administreres som en maskine.