VIND med Have & Landskab

Deltag i Have & Landskabs konkurrencer

Få (endnu) mere ud af din deltagelse på Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche

Vind STIHL motorsav

Tilmeld dig HLs nyhedsbrev og vind markedets stærkeste batterimotorsav - den unikke STIHL MSA 300 C-O

Vind tegnestuebesøg

Vind tre timers professionel sparring på DIN kirkegård! (værdi 4.000 kr.)

Mere om præmien

Batteridrevne motorsav fra STIHL til professionelle brugere.

Høj ydeevne og de tre tilgængelige driftstilstande muliggør optimalt arbejde på tværs af en lang rakke arbejdsopgaver såsom fældning, beskæring og længdeskæring. Perfekt ergonomi – selv under længere arbejdsperioder takket vare et smalt, smidigt design, meget god balance og STIHL antivibration system. Intuitiv betjening og notifikationspanel med LED-display, integrerede køleluftfiltre, fastmonteret møtrik pa kædehjulsdækslet, justerbar oliepumpe, .325” RS PRO savkæde for fremragende skæreydelse. Som standard monteret med oliesensor og LED-display, der sikrer meddelelse, når oliestanden er lav. Monteringsplads til STIHL Smart Connector 2 A.

 

AP 500 S er ikke alene det kraftigste AP-batteri fra STIHL, det imponerer også med fordoblet levetid og antal ladecyklusser sammenlignet med det hidtil kraftigste AP 300 S. Det er udstyret med integreret Bluetooth®-grænseflade og kan integreres i systemet fra STIHL connected og administreres som en maskine.

 

AL 500 hurtigladeren sikrer kortere ladetider for STIHL batterierne AK, AP og AR L. Den har en smart anordning til vægmontering og kabelopvikling i bunden. Laderen har desuden ladestandsindikator via LED og aktiv batterikøling.