Få overblik og find din plads!

Se og læs om udstillingsarealerne på Have & Landskab 2021

6 spændende områder fordelt på 12 hektarer

Hvor skal du stå ?

Maskinmarken

Maskinmarken er det største område på Have & Landskab; cirka 7 hektarer udlagt med græs. Her udstilles alle typer maskiner som anvendes i den grønne sektor. På Maskinmarken finder du flere end 100 udstillere og der er indgang fra østsiden af Strøget. Centralt på pladsen finder du Maskinmarkens Torv. Her uddeles priser, holdes oplæg og der er rige muligheder for bespisning. Du finder toiletfaciliteter ved indgangen i øst og i den vestlige side af området.

Strøget

Strøget også kaldet Jernbjergvej. Her finder du indgang Nord, hovedindgangen til Have & Landskab. Strøget er en lang grusvej som går på tværs af udstillingen, hvor du finder Maskinmarken på den ene side og Parken på den anden. På strøget finder du flere end 50 udstillere, som præsenterer mindre maskiner, udstyr, frøgræs, uddannelser og alle typer af løsninger i den grønne sektor. Du finder bespisning midt på strøget og du har direkte adgang til demonstrationsbeplantningen af buske, etableret i 2017.

Parken

Parken i daglig tale “Arboretet”, er et grønt område som blev etableret med det formål at kombinere forskning og uddannelse. Her er træsorter, buske og stauder af mange forskellige slags. Der er mulighed for at se nordiske planter (Norðîc®), og i HL17 blev et videnskabeligt initiativ om buskbeplantning etableret. Der er indgang fra Strøget og fra Torvet. I parken finder du to af udstillingens mange mødesteder, under de høje bøgetræer og ved søen. I Parken udstilles der primært alle typer af beplantning.

Torvet

Torveområdet på Have & Landskab er centralt placeret, godt 6000 m2 mellem Parken og Skoven. Flere end 35 udstillere fremviser produkter og løsninger til byrummet. Som det eneste område på udstillingen er belægningen her smågrus. Der er indgang fra syd (den nærmeste) eller vest som er via skolens hovedbygning og gårdsplads. På HL21 vil der etableres et centralt Torv / mødested, her vil der være mulighed for at se og opleve relevante talks samt mulighed for at blive bespist. Der er toiletfaciliteter indenfor en radius af 50 m.

Skoven

Skovområdet på Have & Landskab er det første område man kommer til via indgang syd. Her vil alt det som relaterer sig til skov og skovarbejdet være udstillet. Der vil være flishugger, stubfræsere, motorsave, hækkeklippere, kratryddere samt et bredt tilbehørssortiment. Der vil være træplejer og forskellige rådgivende virksomheder. Skoven findes via indgang syd som ligger lige over for P-Pladsen (“cirkuspladsen”).

Sport, Leg & Læring

På området for sport, leg og læring udstiller producenter af produkter og løsninger som skaber kriller i maven, udfordringer til hovedet og styrkeprøver til kroppen. Området er placeret tæt ved udstillerkontoret og fagligforum. Nærmeste indgang er Indgang Syd eller vest som er via skolens hovedbygning og gårdsplads.