To spændende fliser introduceres på HL23

To spændende fliser introduceres på HL23

Betongruppen RBR viser to spændende nyheder frem på Have og Landskab ’23 i Slagelse: Living Moments og Ceramic Timber. Nyheder, som begge sætter markante aftryk med detaljerigdom i overfladen.

Living Moments er en 2-lags betonflise, hvor bunden er støbt med et groft lag beton, og overfladen er støbt med en forfinet overfladebeton med glimmerpartikler. Dette skaber glanseffekter i sollyset, som fremhæver og understreger flisernes høje kvalitet.

Living Moments: Krystalskinnende overflade

Living Moments er en flise i vores URBAN-fliseserie og er en eksklusiv og elegant flise med krystalskinnende overflade. Flisen er en 2-lags betonflise, hvor bunden er støbt med et groft lag beton, og overfladen er støbt med en forfinet overfladebeton med glimmerpartikler. Dette skaber glanseffekter i sollyset, som fremhæver og understreger flisernes høje kvalitet. Den specielle krystalskinnende overflade skaber et stilrent og eksklusivt design til dit udendørsområde.

Den særlig fine og glatte overflade understreger også flisens subtile karakter. Ud over det flotte udtryk giver 2-lags flisen en tæt og fin overflade, der er behagelig at gå på.

Flisen Living Moments fås i farven gråmix og leveres i størrelserne 60×60, 60×30 og 30×30, hvilket giver mulighed for spændende forbandter.

Læs mere her: https://rbrc.dk/products/living-moments/

Lægningen af Ceramic Timber kræver ingen brug af mørtel eller lim, da den lægges som en almindelig terrasseflise og har en rengørings- og brugervenlig overflade.

Ceramic Timer: Beton møder keramik med fokus på æstetik og funktionalitet

Det bedste fra to verdener mødes i vores nyhed: Ceramic Timber, som også tilhører vores URBAN-fliseserie. Ceramic Timber består af en keramik flise limet oven på en betonflise. Dette giver en stærk og modstandsdygtig flise med en flot naturtro overflade – en langvarig skønhed med æstetik og funktionalitet på højeste niveau.

Ceramic Timber har integrerede afstandsknaster, så fugebredden overholdes, og kantafskalninger undgås. Flisen har derudover en god egenvægt og ligger derfor stabilt på fliseopbygningens sandbund. Lægningen af Ceramic Timber kræver ingen brug af mørtel eller lim, da den lægges som en almindelig terrasseflise og har en rengørings- og brugervenlig overflade.

Flises fås i farven beige med et fantastisk flot trælook og leveres i størrelsen 40×80.

Læs mere her: https://rbrc.dk/products/ceramic-timber/

_______________

For yderligere information kontakt:

Salgskonsulent Steen Jensen
+45 5121 1716
sje@rbr.dk