Spørg skolerne på HL23 om grøn uddannelse

Spørg skolerne på HL23 om grøn uddannelse

Der er masser af karrieremuligheder i den grønne branche – dem står landets skoler klar til at fortælle om i Parken på HL23. Foto fra Danmarksmesterskaberne i Anlægsgartneri, der blev afholdt på sidste udstilling i 2021. Foto: Lars Hestbæk

Alle skolerne står klar til at inspirere og hjælpe med at rådgive og opdatere alle gæster om de grønne uddannelser, kurser og ikke mindst om muligheden for at gå uddannelsesvejen fra ufaglært til faglært anlægsgartner via AMU.

Samtidig er det også værd at bemærke, at skolerne er flyttet fra Strøget til Parken, I håbet om endnu flere besøgende kommer forbi til en uddannelsessnak og en kop kaffe på stand 14 og 21. De to stande står lige overfor hinanden og der er spændt et banner ud over stien, så ingen går glip af muligheden for at finde den rette uddannelsesvej.

Hvis du ikke kan vente til udstillingen går i gang, kan du allerede nu spørge skolerne om grøn uddannelse: