Rimas præsenterer flere nyheder fra Østrigske Keckex på HL23 Stand F14

Rimas præsenterer flere nyheder fra Østrigske Keckex på HL23 Stand F14

Keckex systemet – med sin kombination af 120 grader varmt vand og damp og ikke mindst uden nogen former for tilsætningsstoffer – er det mest miljøvenlige og økonomiske system til termisk ukrudtsbekæmpelse, der forefindes på det nuværende marked, ifølge Rimas.

Keckex har udviklet en unik og fantastisk kamerastyring der kan monteres på alle eksisterende Keckex systemer. Ikke nok med kamerafunktion, der er tilmed indbygget mulighed for dataopsamling med GPS positioner.

Dette giver mulighed for en professionel styring af termisk ukrudtsbekæmpelse samt mekanisk fejning. Med dette kamerasystem kan man spare op til 70% vand ved eksempelvis fortovsbelægninger og kantsten. Dette er helt uden at gå på kompromis med temperaturen på Keckex metoden.

Ydermere vil de fleste opbygninger kunne køre en fuld arbejdsdag på én og samme tankfuld vand.

Keckex systemet arbejder lige så effektivt på drikkevand som på sekundær vand (regnvand). Dette gør Keckex systemet – med sin kombination af 120 grader varmt vand og damp og ikke mindst uden nogen former for tilsætningsstoffer – til det mest miljøvenlige og økonomiske system til termisk ukrudtsbekæmpelse, der forefindes på det nuværende marked.

Keckex har udviklet et nyt brændersystem med meget lavt diesel forbrug, hvor det vil være muligt med en enkelt brænder at opnå en effektiv arbejdsbredde på op til 2,40 meter og en arbejdshastighed på 3,5 km/t.

Rimas har udviklet flere frontsystemer til traktorer og redskabsbærere i samarbejde med Keckex.

Frontsystemernes arbejdsbredde fås fra 60 cm – 240 cm på én standardbrænder. Frontsystemerne fra Rimas kan udstyres med kantstenshoveder og kantsprøjtedysser.

Disse systemer vil alle være præsenteret på HL23 Stand F14.

Keckex og Rimas har også udviklet et unikt fleksibelt Elkøretøj baseret på en Rimas lasttruck og Keckex unikke brændersystem.

Dette elkøretøj er designet til termisk og mekanisk ukrudtsbekæmpelse og kan let bruges på diverse smalle vanskeligt fremkommelige steder, evt. på kirkegårdsstier eller lignende. Rimas har tilmed udviklet en El løvsuger til dette køretøj. Dette er bare ét af de mange nye maskintyper fra Rimas, ifht. den grønne omstilling.

Dette køretøj vil også været at finde på HL23 Stand F14.