Rimas Løgstør ApS præsenterer to miljøvenlige nyheder fra Finske LM Trac

LM 287e : En professionelle redskabsbærer drevet af 2 stk. 23 kWh batterier med kapacitet til en arbejdsdag og en tophastighed 25 km/t – velegnet til mekanisk og termisk ukrudtsbekæmpelse samt en lang række redskaber til sommer- og vintervedligehold.

Rimas Løgstør ApS præsenterer to miljøvenlige nyheder fra Finske LM Trac på HL23

Besøg Rimas Løgstør ApS ved Have & Landskab på Maskinmarken stand F14 og oplev blandt andet:

LM 287e : En professionelle redskabsbærer drevet af 2 stk. 23 kWh batterier med kapacitet til en arbejdsdag og en tophastighed 25 km/t – velegnet til mekanisk og termisk ukrudtsbekæmpelse samt en lang række redskaber til sommer- og vintervedligehold. Se video af maskinen HER.

LM 287 XL70 : En kompakt redskabsbærer med et kraftoverskud på 50 hk Perkins diesel stage V motor forberedt til HVO diesel. Udstyret med et hydraulik på 70 liter i minuttet og op til 350 bar. anlæg der er designet til at drive en rotorklipper på 2,9 meter med bioklip. Se video af maskinen HER.

Begge maskiner er udstyret med LM Trac´s rummelige, luksuskabine med et fantastisk udsyn til redskaberne. Multifunktions Joystik LED display med kamera-funktioner og flow-styring af hydraulikfunktioner.

Maskinerne er baghjulsstyrede og har en lille venderadius.

Oy LAI-MU Ab er et maskinværksted, der opererer i Rauma i Finland og producerer LM TRAC multifunktionsmaskiner og redskaber til dem.

LAI-MU producerer også højkvalitets-sikkerhedskabiner til forskellige slags entreprenørmaskiner. Fremstilling af sikkerhedskabiner startede allerede i slutningen af ​​60´erne og er stadig en bemærkelsesværdig del af virksomhedens omsætning i dag.

Produktionen af ​​redskabsbærer begyndte i 1987 med én model. I dag består maskinsortimentet af 4 forskellige størrelser af multifunktionsmaskiner fra 1,5 ton op til 6 ton.

Læs mere på Rimas Løgstørs hjemmeside HER eller på virksomhedens udstillerprofil til HL23 HER.