Mød HedeDanmark på Have & Landskab 2023

Mød HedeDanmark på Have & Landskab 2023

Klik på foto og se også det fulde program for HedeDanmarks TALKS på HL23 på HedeDanmarks hjemmeside.

Besøg HedeDanmark på standen SKOVEN 49 til Have & Landskab 2023 den 30. august til 1. september i Slagelse og få en snak med vores eksperter om Naturbaserede Løsninger, der fremmer biodiversiteten i skoven, havet, byen og landskabet.

Vi byder også på nytilberedte muslinger fra danske farvande.
Vi glæder os til at se dig!

Program TALKS

Onsdag

Kl. 10.30-11.00
Klima og biodiversitet – fra koncept til handling
Mød strategipartner Kasper Vedsted Andersen, biodiversitetschef Mads Flinterup og kommunikationsdirketør Christian Bogh fra Hedeselskabet, som taler om hvordan du kan få ført dine grønne ideer ud i virkeligheden.

Kl. 13.00-14.00
Paneldebat: Biodiversitet i bynære områder – pligter, rettigheder og ansvar?
Stor paneldebat med Hedeselskabets biodiversitetschef Mads Flinterup, direktør Christian Kaaber-Bühler fra Vild Med Vilje og Salam El Youssef fra Den Grønne Ungdomsbevægelse.

Kl. 14.30-15.00
Kunstige stenrev booster havmiljøet og diversiteten
Mød afdelingschef Michael Christensen fra HedeDanmark, som taler om genbrug af materialer fra havet til genbrug i havet.

Torsdag

Kl. 10.30-11.00
Hvordan sætter du tal på biodiversiteten?
Mød Hedeselskabets biodiversitetschef Mads Flinterup og FaunaPhotonics, og hør om hvordan det allerede i dag er muligt at sætte tal på den svære biodiversitet.

Kl. 13.00-13.30
Naturforbundethed og regenerering for mennesker
Mød landskabsarkitekterne Lene Lunghøj og Annette Klüver fra HedeDanmark og hør hvilken effekt naturen og det grønne uderum har på mennesker og vores færden i verden.

Fredag

Kl. 10.00-10.45
Danmarks bedste naturformidler kommer forbi
Mød Emil Poulsen som i år blev kåret som Danmarks bedste naturformidler. Hør hvordan kommunikation gennem sociale medier som eksempelvis TikTok kan være vejen ind til den kommende generation.

Kl. 11.00-11.30
Muslinger – føde og biodiversitet
Mød Maren Moltke Lyngsgaard, senior specialist Ph.d. Marin Økologi i WSP og hør, hvordan muslingen kan være svaret på mange af havets udfordringer – lige fra kvælstofforureningen og havets biodiversitet til klima- og miljøvenlig fødekilde.