MI bliver ny importør af EGO batteriprodukter

MI bliver ny importør af EGO batteriprodukter

EGO er globalt anerkendt for sine innovative og avancerede batteridrevne redskaber, som har været medvirkende til at forme landskabet af bæredygtige løsninger til den grønne sektor. Oplev produkterne på MIs stand G1 på Maskinmarken.

Maskinhandler Indkøbsringen A/S (MI) i Vejle bliver ny importør af EGO batteri-produkter og overtager dermed forhandlingen efter AP Motorservice. MI har i forvejen et bredt udvalg af bl.a. plænetraktorer, kompakttraktorer, terrænklippere og el-biler til den grønne sektor.

Anerkendt leverandør
EGO er globalt anerkendt for sine innovative og avancerede batteridrevne redskaber, som har været medvirkende til at forme landskabet af bæredygtige løsninger til den grønne sektor. Det nye partnerskab mellem MI og EGO betyder en væsentlig udvikling for det danske marked, da det øger adgangen til banebrydende teknologi og bæredygtige alternativer for danske boligejere og professionelle fagfolk.

EGO blev etableret i 1993 og har siden starten haft fokus på trådløs teknologi, i dag er de en af verdens største værktøjsproducenter med en produktion på over 10 millioner enheder årligt, som sælges i 65 lande verden over. EGO Power+ leverer støjsvage produkter, som fuldt ud lever op til tilsvarende benzindrevne produkter. EGO´s batteriteknologi Arc Lithium 56V er driftssikker og kraftfuld. Komfort, stor ydeevne og hurtig genopladning er kendetegnende for EGO produkterne.

Premium-produkter
EGO-produkterne er endnu et skridt på vejen mod at udvide produktprogrammet med bæredygtige løsninger. Sortimentet består af et omfattende udvalg af batteridrevne plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere, buskryddere mv. til det danske havefolk og professionelle fagfolk. Produkterne er ikke kun kendetegnet ved deres ydeevne og driftssikkerhed, men også deres bidrag til at reducere emissioner og støj, hvilket gør dem ideelle til moderne landskabspleje.

”Vi er rigtig glade for det nye samarbejde med EGO,” udtaler Kristian Jakobsen, adm. direktør MI og fortsætter ”EGO
leverer førsteklasses produkter, der er perfekt tilpasset skiftende behov og samtidig tager hensyn til miljøet. Det er
premium-produkter, som de danske kunder her får adgang til. Der er løsninger, som passer til både haveejeren og
den professionelle fagmand”.

Premiere på Have & Landskab
Produkterne kan allerede ses på Have & Landskab i Slagelse den 30/8 til 1/9, hvor MI har et udstillingspodie
på 80 kvm med et bredt udvalg af EGO produkterne. I fremtiden vil det være MI’s velkendte forhandlernetværk i
Danmark, som skal forhandle produkterne.

Mød Maskinhandler Indkøbsringen på stand G1 på Maskinmarken.