Danmarkspremiere på FSI B31 på Have & Landskab 2023

Danmarkspremiere på FSI B31 på Have &g Landskab 2023

Med FSI B31 får du alt det du behøver i en stubfræser, i én samlet pakke. FSI har desuden elemineret behovet for dagligt vedligehold. Lær mere på FSI’s stand på HL23 (Skoven 20) eller via links i artiklen.

I maj 2023, præsenterede FSI det nyeste skud på stammen af stub- og rodfræsere, og den har haft en flyvende start. Du kan nu opleve FSI B31 for første gang i Danmark sammen med et bredt udvalg af FSI’s stub og rodfræsere på Have og Landskab ’23 i Slagelse.

Med FSI B31 får du kompakt effektivitet samlet i én pakke – Med en kraftig EFI-benzinmotor, et stort arbejdsområde med et sving på hele 120 cm og et slankt design en bredde på kun 74 cm – hører FSI B31 til i toppen inden for sin kategori.

Vi har elimineret behovet for dagligt vedligehold
FSI B31 er, som den første fra FSI, designet med et hydraulisk fræsehoved, hvor kraftige pumper og ventiler erstatter det traditionelle kileremstræk og dermed fjerner behovet for daglige kontrol og efterspænding. Hvilket betyder at du som bruger får mere tid til produktivt arbejde og mindsker tiden brugt i værkstedet.

De kraftige bælter og et meget lavt tyngdepunkt sørger for god stabilitet og godt greb på underlaget både under transport og fræsearbejdet.

Med FSI B31 får du alt det du behøver i en stubfræser, i én samlet pakke!

Oplev FSI B31 til HL’23 på FSI’s stand – Skoven 20 eller  Læs hele nyheden om FSI B31 her.

OM FSI Stump Cutters

FSI Stump Cutters er Europas største producent af stub- og rodfræsere og verdens eneste producent 100% dedikeret til denne niche. Den store erfaring har medført et bredt program, indeholdende modeller med egen motor, til traktor montering og som hydraulisk redskab til grave-, læssemaskiner og redskabsbærer.

Fra egne produktionslokaler i Ølholm ved Vejle, og med et netværk af dygtige, lokale underleverandører udvikler og fremstilles stub- og rodfræsere af højeste kvalitet, til salg i store dele af verden.

For yderligere oplysninger, kontakt Kim Schmidt tlf. 92 44 44 48 Mail: ks@fsi.dk

Eller besøg os på: www.fsi.dk