Danmarkspremiere: G2700 Tele HD+ på Have & Landskab

Danmarkspremiere: G2700 Tele HD+ på Have & Landskab

Oplev nyhederne på Brdr. Holst Sørensens stand D70 på Maskinmarken. Giant G2700 Tele HD+ får danmarkspremiere på Have & Landskabs messen den 30. august til 1. september. Modellen er 1 ud af 3 nye minilæssere med teleskopisk bom i den populære G2700-serie, G2700 Tele HD, G2700 Tele HD+ og G2700E Tele.

Giant G2700 Tele HD+, får danmarkspremiere, på Have & Landskabs messen den 30. august til 1. september. Modellen er 1 ud af 3 nye minilæssere med teleskopisk bom i den populære G2700-serie, G2700 Tele HD, G2700 Tele HD+ og G2700E Tele.

G2700 Tele-modellerne leveres standard med en dobbeltvirkende hydraulisk funktion. Som en option er der mulighed for 2 ekstra dobbeltvirkende hydrauliske funktioner (proportionale), lækolietilslutning, dobbeltpumpe og fri retur. Disse funktioner på G2700 Tele HD og G2700 Tele HD+ modellerne udvider maskinens anvendelsesmuligheder. Alle G2700 modeller kan tilpasses efter kundens behov, herunder valg af kabine, ROPS/FOPS forskellige optioner som arbejdslys, radio og kontravægt.

Høj rækkevidde og fremragende udsyn

G2700 Tele HD og G2700 Tele HD+ er udstyret med 50 hk Kubota-motor, imens G2700E Tele er den første elektriske minilæsser med teleskopisk bom fra Giant. Sammenlignet med X-TRA-modellerne har de nye modeller fået øget løftehøjden med 48% og 24% i forhold til standardmodellerne. Opbygningen af rammen er bygget på G2700 X-TRA-modellen, der er med til at give et utrolig godt udsyn til redskabet og giver et meget lavt tyngdepunkt. Med mulighed for Stabilo, opnår operatøren det højeste niveau af stabilitet, hvilket gør det muligt at arbejde sikkert selv under ujævne forhold.

Smart styresystem

Alle standard hydraulik slanger er integreret inde i bommen, hvilket ikke kun giver et mere frit udsyn, og giver en bedre beskyttelse mod fremmedlegemer. Geometrien er blevet opdateret der sikrer, at pallegaflerne forbliver helt parallelle, når løftearmen hæves eller sænkes. G2700 Tele-modellerne er udstyret med det unikke HCG-system (Hydraulic Coupling Guiding), som sikrer nem adgang til lynkoblingerne. Lynkoblingerne følger med redskabsfæstet i tippevinklen, hvilket giver mulighed for at redskabet kan håndteres med korte hydraulikslanger, det giver en forbedret sikkerhed og reducerer risikoen for lækage.