Danmarksnyhed: STIGA har klippet kanttråden

STIGAs kabelfrie robotter fås til plæner op til 1500m2, 3000m2, og 5000m2

Oplev STIGAs nye kabelfrie robotplæneklipper på Have & Landskab 2023, Maskinmarken B58

DANMARKSNYHED: STIGA HAR KLIPPET KANTTRÅDEN

På STIGAs nye kabelfrie robotplæneklippere er kanttråden udskiftet med en virtuel afgrænsning. Robotterne navigerer via GPS, 4G og RTK-signaler, som gør både installation og haveændring let. Alt styres intuitivt fra telefonen via STIGA GO-appen.

Nomineret til Maskinleverandørernes innovationspris:
STIGAs kabelfrie robotter kommer i 3 udgaver, A1500, A3000 og A5000 – ideelle til plæner på op til 1500m2, 3000m2 og 5000m2.

Mens STIGA A 5000 er nomineret til Maskinleverandørernes innovationspris på HL23, har den mindste model i serien, STIGA A1500 på kort tid, allerede markeret sig som vinder af en nordisk “Bedst i Test”-udmærkelse og har også modtaget den prestigefyldte internationale “Red Dot Design Award”.

Med en imponerende samling af mere end 30 patenter, herunder det banebrydende Active Guidance System (AGS)-teknologi, der kortlægger plænen efter satellitternes signal, sætter disse robotplæneklippere nye standarder for effektiv og automatisk plænepleje. Robotterne klarer hældninger på op til 50% / 27°, kan indstilles med op til 10 klippefrie zoner, har valgfrie klippemønstre og navigerer med 2cm nøjagtighed. Glemte vi at sige at robotterne nærmest er lydløse?

Robotten navigerer via STIGAs patenterede STIGAs Active Guidance System (AGS)-teknologi med en satellitstyret præcision på 2 cm.

Besøg STIGA på Have & Landskab 2023, Maskinmarken B58, og oplev de kabelfrie robotplæneklippere i aktion. STIGAs eksperter står klar til at guide dig I, hvordan STIGAs kabelfrie robotplæneklippere kan gøre plæneplejen nemmere og mere effektiv for dig.

Husk at STIGAs kabelfrie robotplæneklipper A 5000 er indstillet til Maskinleverandørernes Innovationspris 2023.

Besøg www.stiga.dk for mere information.

Om STIGA Group

STIGA Group er en førende producent og distributør af havemaskiner og udstyr i Europa. Med en bred portefølje af mærker og en stærk tilstedeværelse på markedet har vi dedikeret os til at levere innovative løsninger til plænepleje og havearbejde.

For mere information, kontakt: Rune Silberg Marketing Manager, STIGA Danmark Rune.silberg@stiga.com +45 4343776