Njord Kuplen udfolder leg som kilden til fantasi og fællesskab på HL23

NJORD KUPLEN UDFOLDER LEG SOM KILDEN TIL FANTASI OG FÆLLESSKAB PÅ HAVE & LANDSKAB 2023

NJORD viser dig nye veje til skolernes og institutionernes uderum på HL23, Find NJORD kuplen på stand 4 i området Sport & Leg. NJORD har fokus på miljømæssig og social bærdygtighed og alle kupler er bygget af genanvendte materialer af allerhøjeste kvalitet og kræver minimalt vedligehold.

Kom til Have & Landskab i Slagelse fra d. 30. august – 1. september 2023, og få inspiration samt et særligt attraktivt messetilbud til dit nye uderum for leg, læring og fællesskab i al slags vejr!

NJORD er en dansk design- og produktionsvirksomhed, som laver unikke og flotte kupler med fokus på miljømæssig og social bærdygtighed. NJORD sætter i år fokus på leg og læring, kreativitet og fordybelse i udemiljøer på institutioner, legepladser og skoler. Kom forbi Sport & Leg stand 4 under messedagene og oplev det organiske formsprog i den unikke kuppel, uanset om du leder efter et uderum for børn eller blot er interesseret i et nyt og innovativt uderum. Du kan møde holdet bag den innovative iværksættervirksomhed under hele messen, og mærke stemningen på egen krop. I kombination med sansekasser, akustiske eksperimenter mm., kan du få inspiration og et indtryk af, hvordan børn kan udfordres uanset udviklingstrin, hvilket skaber glæde og motivation til at lege og udforske. Hør for eksempel om den bemandede legeplads Byoasen i København og andre steder, hvor kuplen allerede skaber glæde.

Få viden og inspiration på vores særlige Torsdagsbar d. 31. august kl. 14.30

NJORD inviterer dig til at slå dig ned over en lille drink sammen med naturfaglærer, -vejleder og -koordinator Michael Fryd, som fortæller os om, hvordan kuplen kan bruges i naturformidling, science og som pauserum på skolegården. Lad messedagen klinge ud i NJORD kuplen og få inspiration og viden om leg og læring i naturen, samtidig med at du selv kan mærke kuplens magi og påvirknng af dit nervesystem. Sæt dig ned og få et pusterum. Den bedste måde at vise dig hvad kuplen kan gøre for et sted, er nemlig ved at opleve den selv!

Hvad er det særlige ved NJORD kuplen?

Trods sin meget tynde skal har kuplen en enorm styrke. Det giver en høj funktionalitet, robusthed og lavt materialeforbrug. De naturinspirerede strukturer er samtidig noget, der evolutionært set føles godt for øjet og dermed hele kroppen. Kuplen er lydtæt men transparent, og grænsen mellem inde og ude er udvisket. Oplev kuplen på HL23 og få særlige messetilbud.

Bag kuplen står et højtspecialiseret designteam. Inspirationen bag den eksklusive kuppel er en direkte reference til naturen, søpindsvinet, som trods sin meget tynde skal, har en enorm styrke. Det giver en høj funktionalitet, robusthed og lavt materialeforbrug. De naturinspirerede strukturer er samtidig noget, der evolutionært set føles godt for øjet og dermed hele kroppen. Kuplen er lydtæt men transparent, og grænsen mellem inde og ude er udvisket. Du vil opleve, hvordan den skulpturelle og kunstneriske kuppel forandrer sig løbende, når lyset reflekterer og spejler omgivelserne. Samtidig passerer lyset de farvede glasfelter, som danner mønstre inde i selve kuplen. Kuplen er en meget økonomisk løsning, da den er vedligeholdelsesfri, og skaber et trygt og beskyttet uderum uden yderligere driftsomkostninger. Ikke mindst er det en særlig god investering at prioritere et uderum, som har en tiltrækkende virkning på børn og bringer dem ud i naturen – særligt i en tid, hvor skærmene fylder mere og mere.

Få et særligt messetilbud på Have & Landskab

Som messedeltager har du mulighed for at få NJORD kuplen til en særlig messepris. Samtidig har vi en række second hand tilbud med til dig på messen, og fortæller gerne om evt. udlejning af vores kupler til særlige lejligheder eller i en prøveperiode. Læs mere på https://njord.green/hl23

Har du interesse, så tøv ikke med at kontakte os i dag eller book et møde på messen enten via mail på info@njord.green eller sms til 29 84 84 77