Boschung præsenterer fuldelektrisk, kraftig knækstyret redskabsbærer

“Boschung Pony P3.0 er en unik maskine, som ikke kan sammenlignes med noget andet på marked pt,” fortæller salgschef Henrik Dahl

Boschung præsenterer fuldelektrisk, kraftig knækstyret redskabsbærer på HL23

På Have & Landskab ’23 viser Boschung Scandinavia A/S den fuld-elektriske 4wd Boschung P3.0 redskabsbærer, som udmærker sig ved at være designet som en ægte fuld professionel helårsmaskine, med et stort udvalg af elektriske redskaber til sommer og vinter.

“Det er vigtigt at understrege, at Boschung Pony P3.0 er en unik maskine, som ikke kan sammenlignes med noget andet på marked PT,” udtaler Salgschef Henrik Dahl.

Boschung Pony 3.0 er opbygget som en kraftig knækstyret redskabsbærer og vil kunne bruges som sådan, uanset den er elektrisk. Det avancerede batteri sikrer en normal arbejdsdag og kraften mangler ikke til de hårde opgaver.

“Den er opbygget som en kraftig knækstyret redskabsbærer og vil kunne bruges som sådan, uanset den er elektrisk. Det avancerede batteri sikrer en normal arbejdsdag og kraften mangler ikke til de hårde opgaver. Pony P3.0 dele mange vitale komponenter og reservedel med Boschung S2.0 Feje/suge-maskine. Det sikrer, at vi og kunderne, kender alt til den minimale service og vedligeholdelse og vi har allerede reservedelene  på lager,” forsætter Henrik Dahl.

Kabinen er en rummelig panoramakabine med plads til 2 og alle behageligheder, som klimaanlæg, joysticks betjening, farve touchscreen med alle informationer, DAB-radio med bluetooth til telefonen, bak kamera, fartpilot og meget mere.

Batteriet er et 54kWh Li-ion batteri, den kan lades op på kun 100 min., med 12,5 timers arbejde pr. opladning. Der er en garanteret levetid på 7000 fulde opladningscyklusser. Og meget servicevenlig Den fuldelektriske Pony P3.0 kræver kun services eftersyn for hver 2000 timer. Det skyldes at alt er drevet elektrisk og der kun er den lovpligtige og nødvendige olie til servostyringen.

Transmissionen yder hele 40 kw og er en rigtig 4wd med 4 hjulmotorer, som er elektronisk styret sikre maksimal traction under alle forhold. De 4 lige store hjul øger også fremkommelighed under vanskelige forhold og gør passering af kantstene nemt. Den avancerede elektriske transmission, sikrer nem styring af hastigheden under alle forhold og tillader genindvinding af energi under bremsning og kørsel ned af bakke.

Redskabsskift på en hel årsmaskine skal være nemt og uden værktøj. Det tager kun 10 min. at ændre den fra fuldt udstyret vintermaskine til sommerbrug.

Den kraftig konstruktion med en egenvægt på kun 1875 kg og en totalvægt 3500 kg., gør at den kan laste 1625 kg. Så man kan nemt montere en spreder med 800L salt og S00L væske på, uden problemer, eller en 2m3 feje/suge-maskine til brug om sommeren.

Redskabsskift på en hel årsmaskine skal være nemt og uden værktøj. Det tager kun 10 min. at ændre den fra fuldt udstyret vintermaskine til sommerbrug.

Besøg Boschung Scandinavia A/S på HL23 og se alle nyhederne ved stand B64 på Maskinmarken.