Boschung Group Payerne, Schweiz, forpligter sig til en 0 (nul) udledning af Co2 fremtid: Powered by ELECTRIC

Boschung Group Payerne, Schweiz, forpligter sig til en 0 (nul) udledning af Co2 fremtid: Powered by ELECTRIC

“Reduktion af CO2 og omfavnelse af bæredygtighed der virker i praksis, er kernen i vores værdier hos Boschung. Vi er glade for at kunne annoncere vores fuldstændige overgang til elektriske køretøjer, et vigtigt skridt mod en grønnere og mere miljømæssig ansvarlig fremtid,” udtalte Rino Reusser, CEO for Marcel Boschung AG og ansvarlig for gruppens Business Unit Vehicles.

Boschung, en banebrydende leder inden for by vedligeholdelses løsninger, annoncerer stolt et betydningsfuldt spring mod en bæredygtig fremtid med sit seneste initiativ. Med udgangspunkt i succesen med den første fuldt elektriske fejemaskine, der blev lanceret i 2018, Urban-Sweeper S2.0, tager Boschung nu det næste afgørende skridt ved at blive fuldstændig drevet af ELECTRIC med sit udvalg af mindre maskiner. Dette meningsfulde træk betegner Boschungs beslutsomme dedikation til at reducere CO2-emissioner og tilpasse sig visionen om en bæredygtig fremtid.

Ved at udfase sine konventionelle maskiner og gå over til fuldt elektriske alternativer, understreger Boschung sit urokkelige engagement i miljøforbedringer. Beslutningen om at levere sin sidste dieselmaskine i begyndelsen af 2023 markerer en væsentlig milepæl i Boschungs rejse mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Dette transformative skift stemmer overens med Boschungs urokkelige engagement i bæredygtighed og miljøbevarelse. Ved at omfavne denne nye strategi viser Boschung sin vilje til at være på forkant med bæredygtighed og miljøbevarelse. I erkendelse af vigtigheden af at reducere sit CO2-fodaftryk og omfavne vedvarende energikilder, har Boschung implementeret et avanceret energiproduktionssystem, der udnytter naturens kraft. Med over 3500 m2 solpaneler, der dækker taget af hovedkvarteret i Payerne, Schweiz, har Boschung effektivt forvandlet sit hovedkontor til et selvforsynende energiknudepunkt. Denne vedvarende energiinfrastruktur driver ikke kun driften inden for anlægget, men leverer også ren elektricitet til at understøtte flåden af elektriske køretøjer drevet af virksomhedens salgs- og serviceteam. I Tyskland skiller Boschungs produktionsanlæg sig ud med sin indbygning af en biogasvarmer, produceret lokalt.

Med sin mangeårige ekspertise inden for by vedligeholdelses løsninger er Boschung fortsat engageret i innovation og banebrydende teknologi. Kernen i denne overgang ligger Boschungs avancerede batteriteknologi og sofistikerede Battery Management System (BMS). Udviklet af Boschungs team af   ingeniører og forskere, kombinerer Boschung Vehicle and Drive-teknologien høj ydeevne med overlegen effektivitet, hvilket muliggør forlænget arbejdstid og optimeret energiforbrug, der leverer energi til ikke kun Urban-Sweeper S2.0, men også Pony P3.0, den første fuldt elektriske 4-hjulsdrevne multifunktionsbærer.

“Reduktion af CO2 og omfavnelse af bæredygtighed der virker i praksis, er kernen i vores værdier hos Boschung,” udtalte Rino Reusser, CEO for Marcel Boschung AG og ansvarlig for gruppens Business Unit Vehicles. “Vi er glade for at kunne annoncere vores fuldstændige overgang til elektriske køretøjer, et vigtigt skridt mod en grønnere og mere miljømæssig ansvarlig fremtid. Ved at tage dette betydelige spring opfylder vi ikke kun vores kunders forventninger, men bidrager også til en global bevægelse for en renere planet.”

Med Boschung i spidsen, er byerne klar til at være vidne til et paradigmeskifte i retning af bæredygtig der virker i praksis. Boschungs dedikation til at reducere CO2-emissioner og levere innovative løsninger drevet af ELECTRIC positionerer virksomheden som en branchefrontløber, klar til at forme en bedre fremtid.

Vi viser maskinerne på vores stand B64 på Maskintorvet.