Sandmaster er hovedsponsor for verdens første løbehjulslandshold: Oplev dem på Strøget stand 49

Sandmaster er blevet hovedsponsor for Løbehjul Danmarks landshold. Landsholdet – som er det første af sin slags i verden! – vil i år deltage på HL21 på stand 49 på Strøget. Der  vil løbende være landsholdsløbere på standpladsen, der laver små tricks (Happy Hjalte er gennemgående alle dagene), og de vil dagligt lave en opvisning kl. 14.30, hvor de løbere der skal komme den pågældende dag, kan nå frem efter skole.

Landsholdstræneren (Bastian Mullins) vil være til stede under hele messen, hvis man vil hilse på ham, Happy Hjalte og flere af de andre landsholdsløbere.

Om Sandmaster

Sandmaster er en innovativt og miljøvenligt koncept til vedligehold og rensning af sandkassesand og faldsand, således at man ikke længere behøver udskifte sandet, men blot kan rense det og genbruge det år efter år.

Konceptet vil sparer kunden for ca. 70 % af prisen mod udskiftning samt nedsætte CO2 udslippet med 97%.