Nyheder netop landet til HL21 hos Sønderup Maskinhandel

BCS Spirit parat til afgang: fra venstre salgsteam Sønderup Maskinhandel : Ole Hosbond, Tommy Kærgaard og Dennis Risgaard
Cast Maxo Dualspeed 57 HK, fotograferet da den køres hen for at blive læsset af Dennis Søndergaard

Nyheder netop landet til HL21 hos Sønderup Maskinhandel

“Vi er super stolte over, at det er lykkedes os at få to maskiner der faktisk bliver præsenteret på EIMA 2021 i uge 42 med på Have & Landskab,” udtaler Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S og fortsætter: “Vi har fra BCS deres nye traktor SPIRIT 70, som er det nyeste skud på stammen fra BCS. Faktisk er den så ny at den straks efter Have & Landskab skal retur til BCS igen. SPIRIT 70 er en lille kraftkarl med hele 63 HK.”

“Vi har også fra CAST en helt ny type minilæsser – og her er virkelig tale om CAST´s stærke dreng i klassen. CAST MAXO Dualspeed. CAST MAXO har egenvægt på 2350 kg, løftehøjde 3300 mm og en løftekapacitet på hele 2100 kg. En rigtig kraftkarl der samtidig har en fornuftig egenvægt,” lyder det fra Ole Hosbond.

Besøg Sønderup Maskinhandel på stand D1 på Maskinmarken og oplev alle nyhederne.