Klar med ELEKTRISKE nyheder til Maskinleverandørernes Innovationspris

En af Sønderup Maskinhandels 5 nyheder i konkurrencen om Maskinleverandørernes Innovationspris er Cast 800 ECO – en elektrisk minilæsser med en løftehøjde på hele 2980 mm (teleskop arm er standard), egenvægt 1560 og en løftekapacitet på 950 kg

Klar med ELEKTRISKE nyheder til Maskinleverandørernes Innovationspris

På Have & Landskab kommer Sønderup Maskinhandels stand til at  bære præg af elektriske nyheder. Vi har hele 5 nyheder indstillet til Maskinleverandørernes innovationspris 2021, hvoraf de 4 er elektriske eller hybrid drevne.

Fra CAST kommer vi med to elektriske nyheder. Cast 800 ECO er en elektrisk minilæsser med en løftehøjde på hele 2980 mm (teleskop arm er standard), egenvægt 1560 og en løftekapacitet på 950 kg. På ECO 800 er der virkelig tænkt på brugerens komfort, der er ergonomisk sæde, joystick med 11 funktioner, højde justering af rat, stød-afdæmpning, bare for at nævne nogle af de tiltag der er blevet lavet for at gøre Cast ECO 800 bruger venlig. Med brugens komfort gør det ikke alene, der skal selvfølgelig også være nogle kræfter og her har Cast ECO 800 hele 20,5 Kw samt et hydrauliksystem med 25 l/min.

WORKY QUAD SSQ ECO, en skrid styret minilæsser til de helt små forhold. WORKY QUAD SSQ ECO betjenes stående på maskinen og er en mikro minilæsser med en ydre vidde på 740 mm.

Den anden elektrisk nyhed fra CAST er WORKY QUAD SSQ ECO, en skrid styret minilæsser til de helt små forhold. WORKY QUAD SSQ ECO betjenes stående på maskinen og er en mikro minilæsser, den er helt nede på en ydre vidde på 740 mm, så den kan komme til stort set alle steder. På trods af dens lille størrelse har den en løftehøjde på 2042 mm samt en løftekapacitet på 450 kg.

Sønderup Maskinhandel er også klar med to hybride X-ROT fjernstyrede skråningsklippere. FLEX CUT OG FLEX TRIMMER. Her ses FLEX CUT, en kantklipper som kan klipper stort set alt

Men det er slet ikke slut med nyhederne fra Sønderup Maskinhandel A/S, der er nemlig også to ny redskaber til de hybride X-ROT fjernstyrede skråningsklippere. FLEX CUT OG FLEX TRIMMER.

De to redskaber er udviklet i et samarbejde imellem producent og os som importør udtaler Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel. Og der er begge indstillet til Maskinleverandørernes innovations pris i kategorien små maskiner. FLEX CUT er en er en kant klipper som kan klipper stort set alt og Flex trimmer er en græstrimmer. FLEX CUT og FLEX TRIMMER kan klippe på såvel højre som venstre side af maskinen og begge kan hurtigt af og på monteres. FLEX CUT klipper med kniv og er pto trukket og kan derfor klare kraftigere opgaver end FLEX trimmeren som klipper med snøre.

Femte nyhed er minilæsseren 33 TLX Carbonline. CAST 33 TLX Carbonline udmærker sig med Proclain Dual speed hjul motorer der giver ekstra brydekraft samt en tophastighed på 20 km/t.

Den sidste nyhed som Sønderup Maskinhandel A/S har indstillet til innovationsprisen 2021 på Have og Landskab er Cast minilæsseren 33 TLX Carbonline.

CAST 33 TLX Carbonline udmærker sig med Proclain Dual speed hjul motorer der giver ekstra brydekraft samt en tophastighed på 20 km/t.