engcon EC-Oil – nu også til mindre maskiner

engcon EC-Oil – nu også til mindre maskiner

EC206 med S40 hurtigskift

Med stor opmærksomhed og succes har engcon de seneste år præsenteret deres automatisk koblingssystem EC-Oil – hvor hydraulik, el og centralsmøring fra bunden af hurtigskifte kan kobles videre til tiltrotator eller andre redskaber.

Dette i starten med S60 hurtigskifte, der løbende er udviklet til at dække paletten fra S45 til S80 – 7 til 33 ton maskiner.

På sensommerens udstillinger kan nu præsenteres en løsning til mindre maskiner i vægtklassen 4-6 ton.

Via det ny-designede S40 hurtigskifte med EC-Oil og tiltrotator EC206, som også har EC-Oil i toppen – ja, så får de kompakte maskiner samme mulighed for at kunne til-/frakoble tiltrotatoren og andre oliekrævende redskaber uden at skulle forlade kabinen. Dette betyder effektivitet og sikkerhed omkring maskinen, som kendes fra de større maskiner.

Du er velkommen til at se og høre mere på Have & Landskab ’21 i Slagelse, stand D23 Maskinmarken