1-2-3 eksklusiv færdighæk på en formiddag

1-2-3 EKSKLUSIV FÆRDIGHÆK PÅ EN FORMIDDAG  

Det er nemt og hurtigt at plante en PRIMA FÆRDIG HÆK. Gennem 25 år har Møllegårdens Planteskole udviklet og forfinet vores koncept, så planteprocessen er nem og lettilgængelig for alle. Planterne vejer blot 15 -20 kg, hvilket gør, at planteprocessen fleksibel og uafhængig af udstyr.

PRIMA FÆRDIG HÆK® er produceret over 4 – 7 år, afhængig af hæksort -og højde. PRIMA FÆRDIG HÆK rodskæres årligt, således plantens vækst bliver langsom, og derved sikrer en tæt forgrening. Samme hækfylde sikrer vi ved at klippe hækplanterne flere gange i løbet af vækstsæsonen.

✔️ Dansk produktion lidt uden for Odense gør, at vi kan minimere transporttiden og CO2-udledning til alle dele af Danmark
✔️ Hurtig levering, 1 – 2 dage
✔️ Gro-garanti
✔️ Som Skandinaviens førende producent af færdighæk tager vi kvalitet meget alvorligt. Derfor har vi taget skridtet videre i hækbranchen, og formuleret en række skrappe standarder for vores bøge- og ligusterhække, der stiller konsistente krav til fylde, antal grene, bundforgrening, rodklumpens
✔️ Mere end 40 hæktyper i sortimentet
✔️ 100% Organisk jutenet om alle rodklumper, som let forgår naturligt efter plantning

SÅDAN SPOTTER DU KVALITETS-FÆRDIGHÆK

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Der findes mange forskellige kvaliteter, og det kan være svært at navigere i, hvad der er vigtigt at forholde sig kritisk til som indkøber, idet færdighæk ikke just falder i kategorien hverdagsindkøb. Derfor giver vi dig her nogle gode råd og kvalitetsmarkører ved PRIMA FÆRDIG HÆK, som du generelt bør være opmærksom på, når du køber færdighæk.

1. Lang produktionstid og rodskæring = fyldig hæk

En af de ting, du skal være opmærksom på, er hvor hurtigt producenten har drevet hækplanten frem, inden den kommer til salg. Er hækken haste-produceret, for at opnå en hurtig salgshøjde vil du opleve, at der er langt imellem grenene på planten, og det gør, at du får tynde og gennemsigtige planter.

PRIMA FÆRDIG HÆK® er produceret over 4 – 7 år, afhængig af hæksort -og højde. PRIMA FÆRDIG HÆK rodskæres årligt, således plantens vækst bliver langsom, og derved sikrer en tæt forgrening. Samme hækfylde sikrer vi ved at klippe hækplanterne flere gange i løbet af vækstsæsonen.

2. Forgrening nederst på hækplanten

En af de kriterier, der definerer en kvalitets-færdighæk, er at planterne har bundgrene, således du får en hæk, der både lukker af foroven og forneden. Har planten ikke disse bundgrene, når du køber hækken, kommer de med stor sandsynlighed ikke, og det kan være til stor irritation både afskærmnings -og udseendemæssigt.

Vi glæder os til at se jer på stand 16 i Parken!