Mere klip på mindre tid med Egholms nye rotor-/multiklipper 1500

Mere klip på mindre tid med Egholms nye rotor-/multiklipper 1500

Med en arbejdsbredde på 1500 mm og en arbejdshastighed på op til 10 km/t kan du slå græs på rekordtid med den nye rotor-/multiklipper 1500

Rotor-/multiklipper 1500 er det nyeste skud på stammen i et bredt program af redskaber til Park Ranger 2150 – en innovativ løsning med sine unikke hydrauliske egenskaber og nyudviklede knive.

Velplejede græsarealer ser godt ud og er attraktivt for såvel beboere som besøgende. Men tid og effektivitet er afgørende faktorer for kommunen, entreprenøren eller parkejeren, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af de grønne områder. Med en arbejdsbredde på 1500 mm og en arbejdshastighed på op til 10 km/t kan du slå græs på rekordtid med den nye rotor-/multiklipper 1500. Det gælder uanset om græsset er blevet langt, groft eller vådt. Derudover er redskabet til Park Ranger 2150 lavet af avancerede materialer, hvilket gør den til en robust og holdbar løsning.

Naturlig gødning med multiklipperen

Du kan vælge at ombygge rotorklipperen til en multiklipper (ekstraudstyr) med et nyt knivsæt og ved at placere en skærm indvendigt i klipperen. Denne gør, at redskabet kan finsnitte og sprede græsset ved at blæse det ned i bunden af plænen, hvor det gøder jorden med naturlige næringsstoffer. Ved at bruge multiklipperen undgår du også besværet med at fjerne græsset, når arbejdet er udført.

Hydraulisk vippesystem for nem rengøring

Ved hjælp af Park Ranger 2150’s hydrauliske system kan rotor-/multiklipperen vippes til lodret position for at give let adgang til rengøring og vedligeholdelse – det første redskab i sin klasse, der har denne unikke funktion uden brug af værktøj. Og når du så ønsker at afmontere klipperen fra maskinen, giver to støttehjul stor stabilitet og mobilitet under processen. Og det tager kun få minutter at udskifte rotor-/multiklipperen til et andet redskab.

Redskabet kan finsnitte og sprede græsset ved at blæse det ned i bunden af plænen, hvor det gøder jorden med naturlige næringsstoffer. Ved at bruge multiklipperen undgår du også besværet med at fjerne græsset, når arbejdet er udført.

Rendyrket anvendelighed

Ved hjælp af maskinens hydrauliske system kan klippehøjden også justeres enkelt og præcist. Rotor-/multiklipper
1500 er udstyret med nyudviklede knive designet til at garantere et godt resultat og reducere både tids- og
energiforbrug. Klipperens robusthed understreges ved dens robuste klippeskjold med forstærkede kanter.
Park Ranger 2150 er med sin knækstyring, der gør den yderst manøvredygtig, bygget så den kan nå de smalleste
steder og køre tæt på forhindringer. Desuden har du som fører frit udsyn over klipperen, mens du arbejder på
plænen.

Download billeder HER.

For yderligere: Egholm A/S – Charlotte Dalsgaard Hansen – cha@egholm.dk – T: +45 54 55 57 56