Urban Elements: Hvordan sikrer vi udeområder – offentlige arealer, gader og fortov?

Hvordan sikrer vi udeområder: Offentlige arealer, gader og fortov?

Med udgangspunkt i aktuelle emner fra den virkelige verden, vil publikum få indblik i det professionelle arbejde med holistisk sikkerhedsrådgivning, når sikringsspecialist Henrik Sichlau fra ingeniørfirmaet Spangenberg & Madsen holder oplæg på Urban Elements stand D55

Kom og hør en sikringsspecialist fortælle om sikring af udearealer og give en intro til områdesikring: Hvad er det? – Hvorfor skal det udføres? – Skal alle have det? – Kan vi gøre noget smartere og anderledes?

På torsdag den 29. august 2019 kl. 10:30 og kl. 13:30 vil sikringsspecialist Henrik Sichlau fra ingeniørfirmaet Spangenberg & Madsen holde et oplæg, der vil give svar på nogle af de mange spørgsmål, der ganske relevant stilles vedrørende sikring af personer og bygninger i dag.

Med udgangspunkt i aktuelle emner fra den virkelige verden, vil publikum få indblik i det professionelle arbejde med holistisk sikkerhedsrådgivning.

Du kan møde Henrik på Have- og Landskabsmessen i Slagelse, torsdag den 29. august 2019 på Urban Elements stand D55.  Han holder et 30-minutters oplæg kl. 10:30 og kl. 13:30 og vil være at finde på standen i de mellemliggende timer, for en uforpligtende snak. Ønsker du en fortrolig snak med sikringsspecialisten, er det også en mulighed. 

Har du brug for sikringsrådgivning?

Spangenberg & Madsen A/S, grundlagt i 1905, er i dag en komplet teknologirådgivervirksomhed, der rådgiver om tekniske installationer, el, brand, sikring, VVS, ventilation, indeklima og energi.

Sikring og sikkerhedsrådgivning er en mangeårig specialistkompetence hos Spangenberg & Madsen, der i to årtier har rådgivet både private og offentlige kunder om fx sikring af eksisterende bygninger og terrænforhold, værdier og personer, for kunder som Københavns Lufthavne, regionerne og Rigspolitiet. Aktuelt er Spangenberg & Madsen rådgiver på blandt andet opførelsen af Særlig Sikret Retsbygning ved Vestre Fængsel, udvidelsen af sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn CPH, Nyt Retspsykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde, DNV Gødstrup, Nyt Psykiatrisk Center DNU, forskellige store kontordomiciler, offentlige bygninger og institutioner m.fl. Som teknologirådgivere og sikringsspecialister, er Spangenberg & Madsens rådgivere altid på forkant med udviklingen i ind- og udland og nyeste teknologier.

Sikringsrådgivningen udføres holistisk og med kundens behov i centrum, med afsæt i de foreliggende trusselniveauer, ønske om terrorsikring, sikring af personer og værdier, samt sikring af kundens renommé.

Har du overvejelser om, hvorvidt du har brug for sikringsrådgivning, måske i form af en screening af trusselniveau i et eksisterende eller planlagt byggeri? Har du brug for mere inspiration eller en snak om, hvordan sikringsspecialisterne eventuelt kan hjælpe dig med at forebygge, og sikre dine bygninger og værdier? Så tag fat i Henrik på messen og hør om mulighederne, eller ring til Spangenberg & Madsen på tlf. 43 44 60 00.