Silkeborg bekæmper Kong Frost med Vitra

Silkeborg bekæmper Kong Frost med Vitra fra Lindholdt Maskiner A/S

Med én af de største lejeaftaler i Danmark – mellem Silkeborg Kommune og Maskincentrum Silkeborg – er Silkeborgs borgere sikret hurtig og effektiv snerydning. Aftalen drejer sig om Vitra-redskabsbærere fra Lindholdt Maskiner A/S

Med én af de største lejeaftaler i Danmark, er Silkeborgs borgere sikret hurtig og effektiv snerydning

Med indgåelse af en lejeaftale, som tæller hele 26 Vitra redskabsbærer, er Silkeborg kommune sikret effektiv vintertjeneste til en konkurrencedygtig pris med en fast udgift og enestående service og back up.

Gennem et grundigt EU-udbud viste konstellationen, bestående af Motorcentrum, Lindholdt Maskiner og Vitra sig endnu engang som det stærkeste kort foran et bredt felt af øvrige udbydere, hvor Vitra blev det naturlige valg set i forhold til ydelse, komfort, manøvredygtighed, kvalitet, serviceomkostninger, gensalg og totaløkonomi

For Motorcentrum faldt valget på at udbyde Vitra naturligt, da de gennem en længere årrække har haft en større flåde af udlejningsmaskiner hvor Vitra har outperformet alle øvrige maskiner på områderne: driftsikkerhed, ydelse, og værdi for pengene.

Seneste leverance består af en række Vitra 2037 Eco, med Vitra kost og saltspreder.