ProGræs: ECO250 Topdresser, græsfrø og blomsterfrø

ECO250 Topdresser – hvorfor har du brug for sådan én?

ECO250 er skabt til både mindre haver og større græsarealer og dermed idéel til anlægsgartneren for private. Du kan dække eksisterende plæner og græsarealer med topdresmateriale og evt. græsfrø – ja, selv gummigranulat til kunststofbaner – på mindre tid

Du har brug for ECO250 Topdresser for at spare på to meget værdifulde aktiver – penge og tid!

ECO250 Topdresser er skabt for at topdressing ikke længere behøver at være en tidskrævende, tilbagevendende proces. Topdresseren er designet og fremstillet af professionelt landskabspersonale for at gøre topdressing let og tilgængelig, samtidig med at kvaliteten af græsset forbedres.

”ECO250 er skabt til både mindre haver og større græsarealer og dermed idéel til anlægsgartneren for private. Du kan dække eksisterende plæner og græsarealer med topdresmateriale og evt. græsfrø – ja, selv gummigranulat til kunststofbaner – på mindre tid, så du kan vokse din virksomhed og ikke din besætning”, fortæller Niels-Peter Jensen, indehaver af ProGræs.

Egenskaber:

 • 5,5 hp Honda GX 160 motor
  • Slidstærk, rustfri polybeholder
  • Dual revers spinder-mekanisme giver 180° ensartet spredning
  • Ergonomisk betjening
  • Hurtig og nem at justere
  • 4-hjulet design for nem manøvrering
  • Flere brugerdefinerede indstillinger
ProGræs tilbyder markedets topsorter af rene græssorter og blandinger fra forskellige forædlingsselskaber, der er tilpasset de nordiske forhold

Græsfrø – pas på faldgruberne

Der findes mange græsblandinger på markedet, men der er ingen garanti for, at en række blandinger, der fungerer godt i eksempelvis USA eller andre steder i Europa, også vil fungere godt her i Norden.

”ProGræs tilbyder markedets topsorter af rene græssorter og blandinger fra forskellige forædlingsselskaber, der er tilpasset de nordiske forhold. Du bør som kunde derfor vide, at de blandinger, vi forhandler, fungerer optimalt i vores klima”, siger indehaver Niels-Peter Jensen, der har 30 års erfaring indenfor den grønne sektor og har indgående viden om bl.a. græs, jord, vanding og næring.

Blomsterfrø – vi har fokus på naturen og klimaet

Måske har du også lagt mærke til, at der i medierne er begyndt at komme meget fokus på at passe på vores bier og insekter? Selv kommunerne er begyndt at få forbud mod at slå for meget af de grønne arealer med vildtbeplantning. Og danske haveejere er begyndt at sætte insekthoteller op i haverne.

ProGræs støtter op om denne problematik ved at prioritere blomsterblandinger, der giver nektar og pollen. Dette støtter bier, humlebier og andre insekter, når de søger mad

”Et vedvarende engagement i klima- og naturbeskyttelsen er vigtig for ProGræs”, påpeger Niels-Peter Jensen.

En overvejende del af blomsterplanter sætter ikke frø uden insektbestøvning. Eksempler på effektive bestøvere af blomster er netop bierne. De besøger mange blomster og samler aktivt pollen, hvorved pollen overføres planterne imellem.

At bierne imidlertid er truede eller forsvinder skyldes bl.a. mangel på føde og levesteder, som netop er blomsterne. ProGræs støtter op om denne problematik ved at prioritere blomsterblandinger, der giver nektar og pollen. Dette støtter bier, humlebier og andre insekter, når de søger mad.

Mød ProGræs på stand B13 på Strøget.