MONSTRUM: Fremtidens byrum er også for børn

MONSTRUMs legeplads i Tulsa, Oklahoma i USA er designet til at fascinere alle. Her kan de store børn gå modigt på opdagelse i de høje hejre og tage rutchebanen ned igen. De små kan kravle ind i den sjove spadestør med den lange flade snude.

Fremtidens byrum er også for børn

På årets Have og Landskab inviterer MONSTRUM til en legende udstilling, hvor vi viser hvordan vi ser på fremtidens byrum. Kom og få en snak og mød vores 8 meter lange drage, der snor sig igennem landskabet.

19% af den danske befolkning af børn ml. 0-17 år. Når MONSTRUM tænker på fremtidens byrum, tænker vi børnene. Vi tænker på legepladser som samlesteder i byen, der tiltrækker både børn og voksne. Samlesteder som samler familier på tværs af samfundet. Samlesteder, hvor børn kan udfolde deres fantasi i smukke scener, som udfordrer deres motoriske og sociale færdigheder.

Hvert barn tæller.

“Kloden” er en stor samlet legeplads rundt på det ca. 4400 m2 store dæk på Dokk1’s niveau 1 med biblioteket som centrum. Legepladsen er underinddelt i 5 primære legeområder, der hver repræsenterer en specifik kompasretning. Legepladsen som helhed rummer således små brudstykker og fortællinger om natur, dyr, landskaber, geologi, kultur og meget andet.

About MONSTRUM

Hos MONSTRUM designer og producerer vi unikke legepladser med fokus på kunstnerisk og arkitektonisk kvalitet.

Vi laver tematiske legepladser, der fascinerer og inspirerer både voksne og børn.

Alle vores legepladser er håndlavede af træ på vores værksted i Brøndby. Vores dygtige håndværkere og designere arbejder tæt sammen gennem hele processen, for at sikre at vores legepladser bliver sjove, sikre og unikke.

Du kan se mange flere eksempler på MONSTRUMs arbejde på vores hjemmeside HER.

Besøg MONSTRUM på stand F28 på Sport, Leg & Læring.