Kärcher lukker det sidste hul i fejemaskine-porteføljen

Kärcher lukker det sidste hul i fejemaskine-porteføljen

Komfort og bæredygtighed i 2 m3 klassen

Følg nemt og bekvemt den øvrige by trafik, med højtransporthastighed, rigelig kapacitet med en stor affaldsbeholder og arbejd i en komfort kabine:

I en af ​​de vigtigste klasser for kommunale køretøjer, udarbejdede Kärcher, den verdensledende rengøringsspecialist, alle væsentlige kundekrav og indarbejdede dem i den nye model – MC 250

Dette er alt sammen muligt med den nye MC 250 kompakte fejemaskine fra Kärcher.

I en af ​​de vigtigste klasser for kommunale køretøjer, udarbejdede Kärcher, den verdensledende rengøringsspecialist, alle væsentlige kundekrav og indarbejdede dem i den nye model

En fremragende rengøringsydelse, miljøvenlige motorer samt lave partikelemissioner er naturligvis opfyldt. Designet af MC 250 passer godt til det moderne bybillede. Med den nye kompakte fejemaskine lukker Kärcher det sidste hul i porteføljen og tilbyder nu maskiner i alle klasser fra 0,5 til 6 kubikmeter.

Fejemaskiner er efterspurgte både i byens centrum men også i udkanten af ​​byerne, hvilket betyder, at der undertiden skal dækkes lange afstande mellem opgaverne. Hyppig kørsel til materialegården eller affaldsstationer medfører derfor tomgangstid og er ineffektivt. MC 250 tilbyder løsningen, fordi den kombinerer en transporthastighed på 60 km/t og en affaldsbeholder med en volumen på 2,2 m3.

Da støvpartikler er et stort problem for byer, lægger Kärcher også stor vægt på at holde emissionerne så lave som muligt. I målinger af partikler opfylder MC 250 kravene fra nyeste EUnited norm 2.5 PM.

Med hensyn til komfort tilbyder MC 250 brugeren alt, hvad der i øjeblikket forventes og mere til

Motorerne er i kategori EURO 6 eller STAGE V der overholder de strenge gældende miljøstandarder.

Og når det kommer til rengøringsydelse, leverer MC 250 fremragende resultater. Via CAD-simulering blev luftstrømmen optimeret, hvilket yderligere øger fejemaskinens effektivitet sammenlignet med øvrige modeller i markedet. F.eks. udgør fine støvpartikler eller sandkorn ikke mere et problem end som grov snavs.

Børstesystemet tillader individuel børstestyring og kan bruges fleksibelt med to eller tre børster samt en ukrudtsbørste. Et vandgenvindingssystem og en separat tank til det beskidte vand er også integreret. For tidsbesparende vedligeholdelse i hverdagen er alle servicekomponenter let tilgængelige via serviceklapper, og motoren er også direkte tilgængelig takket være den svingbare vandtank.

Uafhængig hydro-pneumatisk affjedring af begge forhjulsophæng er ekstremt behageligt og yder føreren den maksimale køreoplevelse, komfort såvel som sikkerhed

Med hensyn til komfort tilbyder MC 250 brugeren alt, hvad der i øjeblikket forventes og mere til: I den rummelige komfortkabine drager føreren og passageren fordel af det integrerede varme- og klimaanlæg, samt et meget lavt lydniveau. LED-belysning,

USB-opladningsfacilitet såvel som et rummeligt opbevaringsrum sikrer også et behageligt arbejdsmiljø såvel som det afprøvede betjeningskoncept via centralt display og ergonomisk betjeningspanel.

Det hydro-pneumatiske affjedrede ophæng på bakakslen samt uafhængig hydro-pneumatisk affjedring af begge forhjulsophæng er ekstremt behageligt og yder føreren den maksimale køreoplevelse, komfort såvel som sikkerhed.

Maskinen modtog derfor kvalitetscertifikatet fra “Aktion Gesunder Rücken e.v.” for excellent komfort og et fremragende ergonomisk design.

Oplev denne og mange andre maskiner hos Kärcher på stand A286 på Maskinmarken.