HL19 på vej til at blive den mest velbesøgte nogensinde

HL19 på vej til at blive den mest velbesøgte nogensinde

3.074 fagfolk valgte at lægge vejen forbi Slagelse onsdag den 28. august på Have & Landskabs åbningsdag. Ved sidste udstilling i 2017 trak onsdagen 2.896 gæster.

Det lugter af rekord på Have & Landskab.

I hvert fald besøgte 3.074 fagfolk udstillingen i dag, onsdag, mod 2.896 i 2017, som ellers var rekordåret, hvor samlet set 11.259 besøgende kom forbi i løbet af de tre dage. Indtil videre har hele 13.099 hentet billet til årets Have & Landskab.

Maskinleverandørernes Innovationspris:
Se også HLs pressemeddelelse ang. kåringen af Maskinleverandørernes Innovationspris HER.

Henrik A. Fog A/S vandt – igen! – førstepræmien, denne gang med deres Mean Green zeroturn-klipper, mens Helms TMT-Centret A/S fik sølv for deres fuldelektriske, fjernstyrede slagleklipper Robofox Electra fra Peruzzo, og Svenningsens Maskinforretning A/S tog bronze med BOBCAT E10e Electric, der kan køre hele dagen og er lige så kraftig som sin diesel-makker E10z. Kæmpe tillykke til vinderne og ikke mindst de 22 andre innovative Verdensnyheder, Danmarksnyheder og Firmanyheder, som du stadig kan opleve på Maskinmarken på HL19 frem til fredag kl 16:00 ved at holde øje med møtrik-skiltene!

Fotos
Hent pressefotos (bl.a. ”luftfotos” fra kran) i høj opløsning HER.

TV
Og husk at se TV2 Øst i aften klokken 19:30, hvor udstillingen bliver dækket.