Florum.dk præsenterer Pictorial Meadows Staudemåtter

Florum.dk præsenterer Pictorial Meadows Staudemåtter

Staudemåtterne tager udgangspunkt i Pictorial Meadows velkendt flerårige frøblandinger, men alt det krævende arbejde med såning og indledende pleje er allerede udført

Florum.dk har en stor nyhed med på Have & Landskab i år – Pictorial Meadows Staudemåtter.

I samarbejde med Leopolds Rullegræs A/S og Pictorial Meadows kan FLORUM.DK kan vi nu tilbyde Pictorial Meadows’ Staudemåtter – produceret i Danmark.

Staudemåtterne er den nye genvej til et smukt og holdbart staudebed, der er hurtigt og sikkert at anlægge og kun kræver minimal vedligeholdelse. Der er udviklet for at give dig alle fordelene ved de flerårige frøblandinger i et produkt, der er let at etablere ude hos dig.

Staudemåtterne er et gennemprøvet koncept, der bedst sammenlignes med det velkendte rullegræs. Men staudemåtterne består af udvalgte rigtblomstrende småplanter, der er dyrket i et særligt substrat for at sikre ensartetheden. I staudemåtterne findes der kun enkelte prydgræsser, og der er ingen hurtigtvoksende græsser, som der findes i en traditionel blomstereng.

I kan møde Leopold og Jan Iversen på udstillingen Have & Landskab på standene B16 og B17 i Slagelse. Her kan I få mere at vide om de nye Staudemåtter.

Med PM Staudemåtter får du:

  • Hurtig og sikker etablering
  • Naturnært udtryk
  • Langvarig blomstring
  • Insektvenlig artssammensætning
  • Bedre styr på ukrudtet
  • Reducerede driftsomkostninger i forhold til en sået blomstereng

Etableringstidspunkter:

PM staudemåtterne lægges bedst om foråret eller om efteråret. Der kan vælges mellem flere forskellige måttevarianter med forskelligt farveudtryk.

Priser og levering

Priserne afhænger af antallet af kvadratmeter og af fragtomkostningerne. Måtterne leveres klar til brug i formatet 40 x 120 cm og bliver transporteret på euro-paller. Staudemåtterne kan let løftes af pallerne og lægges ud af 2 personer. Kontakt Florum for et konkret tilbud.