FalcoFlora – Når du selv vil bestemme designet

Når et torv skal moderniseres, er det unikke design ofte afgørende. Der ønskes et kendetegn for byen og med mest og bedst udnyttelse af arealet.

Derfor har Falco designet serien FalcoFlora – egentlig er det bare en kæmpe plantekumme, hvor siddepladser, hyggehjørner, affaldskurve og såmænd cykelparkering kan integreres. Alt dette kan naturligvis til- og fravælges efter behov og på den måde, som det passer ind i området.

Ved to modstående ”plantekummer” kan man lave en naturlig sti, hvor man kan nyde beplantningen på begge sider eller man kan kreere en oase, som går ind i plantekummen. Og lige der kan man sidde og læse en bog, lytte til fuglene og se bylivet passere. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan der på pladsen bedst skabes et miljø til mennesker og natur.

FalcoFlora er naturligvis beklædt med FSC® certificeret hårdttræ og genanvendeligt stål – i tråd med ønsket om mere bæredygtighed i verden. Ligeledes kan formen senere ændres og blive større eller mindre, med eventuelle tilføjelser af enkelte dele fra serien.

Læs mere om FalcoFlora på www.falcoas.dk.