Egholm introducerer ny semi-kompakt redskabsbærer i det store segment

Egholm introducerer ny semi-kompakt redskabsbærer i det store segment

Med en totalvægt på 3 ton og en motorkapacitet på ca. 70 HK vil City Ranger 3070 fra Egholm blive en stærk deltager i den store klasse af semi-kompakte traktorer. City Ranger 3070 forventes introduceret i 2. kvartal 2020, men vil for første gang blive vist i sin nyeste udgave på Have&Landskab´19 den 28. til 30. august 2019.

Egholm A/S, én af Europa´s førende producenter af redskabsbærere, udvider maskinprogrammet med en ny større traktor i semi-kompaktklassen.

Med en totalvægt på 3 ton og en motorkapacitet på ca. 70 HK vil City Ranger 3070 fra Egholm blive en stærk deltager i den store klasse af semi-kompakte traktorer. City Ranger 3070 forventes introduceret i 2. kvartal 2020, men vil for første gang blive vist i sin nyeste udgave på Have&Landskab´19 den 28. til 30. august 2019.

City Ranger 3070 vil som redskabsbærer blive introduceret med en række redskaber til både feje/sug, vinterberedskab samt græsklipning, alt det som definerer en multifunktionel redskabsbærer. Alle redskaber er udviklet og produceret af Egholm, ud fra det ufravigelige krav, at traktor og redskab sammen skal fungere som én samlet maskine, med samme gode egenskaber som en specialmaskine i samme klasse.

Komfort, ergonomi og førerens arbejdsplads har været sat i højsædet i hele udviklingsprocessen. Redskabsbærer i semi-kompaktklassen anvendes ofte af føreren en hel arbejdsdag, i mange byer i 2 skift hver dag, hvorfor førerens komfort og ergonomi har været fokusområde for Egholm.

På trods af traktorens størrelse, er agiliteten og brugervenligheden intakt som knækstyret redskabsbærer. Med en udvendig venderadius på kun 200 cm, en indvendig venderadius på kun 83 cm og en totalhøje på under 200 cm, vil City Ranger 3070 med sin 3 ton platform og 1m3 sugetank kapacitet, være en ideel maskine til bl.a. by-renholdelse, parkeringshuse, og mange andre opgaver som skal dække større områder.

Vi ser frem til at vise City Ranger 3070 på Have&Landskab´19 samt et helt nyt koncept for optimalt feje/sug redskab til maskinen. Mød City Ranger 3070 og Egholm på Have&Landskab´19 stand A022.

I tilfælde af ønske om yderligere information, er De velkommen til at kontakte Egholm og besøge vores hjemmeside.